Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Offgrid 2400 watt

Inverter Offgrid 2400 watt

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 39,500.00
Sale price Lek 39,500.00 Regular price
Save Lek -39,500.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverter Offgrid 2400 watt. perdoret per ndricim, tv, frigorifer, sisteme kamera dhe alarme. bashke me kete inverter duhen e pakta edhe dy bateri dhe nje panel min 375 watt.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 39,500.00
  Sale price Lek 39,500.00 Regular price
  Save Lek -39,500.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverter Offgrid 2400 watt. perdoret per ndricim, tv, frigorifer, sisteme kamera dhe alarme. bashke me kete inverter duhen e pakta edhe dy bateri dhe nje panel min 375 watt.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.