Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Kamper Set Bazik

Kamper Set Bazik

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 39,000.00
Sale price Lek 39,000.00 Regular price Lek 42,000.00
Save Lek 3,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Panel 200 watt,

Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

1 rregullator 10 amper.

Ky set shërben vetëm për ndricim dhe karikim telefoni. Nëse keni një tv 12 volt mund ta përdorni.

Montimi dhe instalimi ne Rulot ka një kosto ekstra dhe nuk perfshihet në cmim.

Nëse ka diell gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci, rregullatori pwm dhe bateria vijnë me 3 muaj garanci.

Kujdes. Në këtë set nuk ju rekomandojmë të përdorni Inverter por mund ta perdorni direkt 12 ose 24 vdc.

 

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 39,000.00
  Sale price Lek 39,000.00 Regular price Lek 42,000.00
  Save Lek 3,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Panel 200 watt,

  Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

  1 rregullator 10 amper.

  Ky set shërben vetëm për ndricim dhe karikim telefoni. Nëse keni një tv 12 volt mund ta përdorni.

  Montimi dhe instalimi ne Rulot ka një kosto ekstra dhe nuk perfshihet në cmim.

  Nëse ka diell gjatë ditës siguroni ndricim për gjithë natën. Paneli vjen me 10 vjet garanci, rregullatori pwm dhe bateria vijnë me 3 muaj garanci.

  Kujdes. Në këtë set nuk ju rekomandojmë të përdorni Inverter por mund ta perdorni direkt 12 ose 24 vdc.

   

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.