Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Set offgrid per Kamper Gold

Set offgrid per Kamper Gold

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

2 Panele 405 watt,

2 Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

1 rregullator victron mppt 12/24v 30 ah,

1600va Inverter Victron.

Permasat e paneleve: 3x114x173cm, Pesha 22kg. Ky set shërben për ndricim Tv, Frigorifer dhe karikim telefoni. Montimi dhe instalimi ne Rulot ka një kosto ekstra dhe nuk perfshihet në cmim. Nëse ka diell gjatë ditës siguroni energji elektrike për gjithë natën. Panelet vijnë me 12 vjet garanci, rregullatori dhe inverteri 1 vit garanci ndersa bateritë vijnë me 3 muaj

 

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  2 Panele 405 watt,

  2 Bateri solare me xhel 12v 100 amper,

  1 rregullator victron mppt 12/24v 30 ah,

  1600va Inverter Victron.

  Permasat e paneleve: 3x114x173cm, Pesha 22kg. Ky set shërben për ndricim Tv, Frigorifer dhe karikim telefoni. Montimi dhe instalimi ne Rulot ka një kosto ekstra dhe nuk perfshihet në cmim. Nëse ka diell gjatë ditës siguroni energji elektrike për gjithë natën. Panelet vijnë me 12 vjet garanci, rregullatori dhe inverteri 1 vit garanci ndersa bateritë vijnë me 3 muaj

   

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.