Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Bateri NewMax 12v 100ah Gel

Bateri NewMax 12v 100ah Gel

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 24,900.00
Sale price Lek 24,900.00 Regular price
Save Lek -24,900.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Te Dhenat:
Funksioni - Shërbimi i Baterive  (performancë ciklike shumë e mirë dhe rreziku i reduktuar i sulfatizimit). Teknologjia VRLA siguron përforcim (e shmang rrezikun e ndonjë leshimi të acidit dhe shpërndarjen e hidrogjenit (përveç në raste ekstreme)). Teknologjia hibride e zhvilluar nga Newmax me ndarës të fiberglasit (AGM) siguron performancë shumë të mirë në shpejtësinë e ngarkimit dhe shkarkimit.


Teknologjia -  Elektroliti gel VRLA (Valve Regulated Lead Acid) me ndarës AGM (Absorptive Glass Mat) dhe pllaka të sheshta.


Elektrodit - Plumb i dendur me rezistencë anti-korrozive / kalcium.


Lartësia e tensionit / Kapaciteti 12V - 100 Ah


Performanca ciklike -   500 cikle në 100% shkarkim, 950 cikle në 80% dhe 2000 cikle në 50%


Kapaciteti C20 - C10   100 Ah - 93 Ah


CCA   -   525A


Jetegjatesia në perdorim  -   10 vjet në 25°C


Tensioni i ngarkimit në 25°C -   Absorbsion: 14.4V - 14.6V / Mirembajtje: 13.3V deri në 13.6V


Koreksioni i temperaturës -   3.3V për dhjetë gradë (sa më e lartë temperatura, aq më e ulët tensioni i ngarkimit)


Rryma e ngarkimit  -  30% e kapacitetit të vlerësuar. Duhet të theksohet se kjo rrymë e ngarkimit është e rregulluar natyrshëm kur arrin tensioni i absorbimit. Kur bateritë përdoren në shkarkim të thellë dhe burimi i ngarkimit është i madh në lidhje me kapacitetin e flotës, rekomandohet që të ndërtohen sisteme kontrolli me sensorë temperaturë për të rregulluar tensionin e absorbimit.


Shkaqet Veteshkarkimi  -  <2% në muaj në 25°C. Nëse nuk përdoret, rekomandohet një rikarikim çdo gjashtë muaj.


Temperatura e  Shërbimi  --    -20°C deri në 50°C


Madhësia  -  332*174*215 mm
Pesha   -        32 kg
Bllok terminal  - M8 Nikël Argjendi Bakër i Plakuar me Bronz të inseruar

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 24,900.00
  Sale price Lek 24,900.00 Regular price
  Save Lek -24,900.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Te Dhenat:
  Funksioni - Shërbimi i Baterive  (performancë ciklike shumë e mirë dhe rreziku i reduktuar i sulfatizimit). Teknologjia VRLA siguron përforcim (e shmang rrezikun e ndonjë leshimi të acidit dhe shpërndarjen e hidrogjenit (përveç në raste ekstreme)). Teknologjia hibride e zhvilluar nga Newmax me ndarës të fiberglasit (AGM) siguron performancë shumë të mirë në shpejtësinë e ngarkimit dhe shkarkimit.


  Teknologjia -  Elektroliti gel VRLA (Valve Regulated Lead Acid) me ndarës AGM (Absorptive Glass Mat) dhe pllaka të sheshta.


  Elektrodit - Plumb i dendur me rezistencë anti-korrozive / kalcium.


  Lartësia e tensionit / Kapaciteti 12V - 100 Ah


  Performanca ciklike -   500 cikle në 100% shkarkim, 950 cikle në 80% dhe 2000 cikle në 50%


  Kapaciteti C20 - C10   100 Ah - 93 Ah


  CCA   -   525A


  Jetegjatesia në perdorim  -   10 vjet në 25°C


  Tensioni i ngarkimit në 25°C -   Absorbsion: 14.4V - 14.6V / Mirembajtje: 13.3V deri në 13.6V


  Koreksioni i temperaturës -   3.3V për dhjetë gradë (sa më e lartë temperatura, aq më e ulët tensioni i ngarkimit)


  Rryma e ngarkimit  -  30% e kapacitetit të vlerësuar. Duhet të theksohet se kjo rrymë e ngarkimit është e rregulluar natyrshëm kur arrin tensioni i absorbimit. Kur bateritë përdoren në shkarkim të thellë dhe burimi i ngarkimit është i madh në lidhje me kapacitetin e flotës, rekomandohet që të ndërtohen sisteme kontrolli me sensorë temperaturë për të rregulluar tensionin e absorbimit.


  Shkaqet Veteshkarkimi  -  <2% në muaj në 25°C. Nëse nuk përdoret, rekomandohet një rikarikim çdo gjashtë muaj.


  Temperatura e  Shërbimi  --    -20°C deri në 50°C


  Madhësia  -  332*174*215 mm
  Pesha   -        32 kg
  Bllok terminal  - M8 Nikël Argjendi Bakër i Plakuar me Bronz të inseruar

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.