Collection: Invertera Hybrid

Inverteri hybrid ndryshe nga ai ongrid dhe offgrid, ben punen e te dyve, dmth, hybrid mund te jete edhe ongrid por ne te njejten kohe edhe offgrid. Ky lloj inverteri lidhet edhe me rrjetin, por edhe me baterite, ne moment qe baterite karikohen plot, teprica e energjise qe vazhdon te prodhohet nga panelet do te injektohet ne rrjet.