Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Huawei BACK UP Box

Inverter Huawei BACK UP Box

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverter Huawei BACK UP Box

Emri i Produktit: Inverter Huawei BACK UP Box
Përshkrimi: BACK UP Box është një pajisje e prodhuar nga Huawei që përdoret për sigurimin e rezervës së energjisë në sistemet e energjisë diellore. Ky inverter është i aftë të mbajë një rezervë të energjisë për përdorim kur furnizimi me energji është i ndërprerë për shkak të emergjencave ose ndërprerjeve të furnizimit të energjisë.
Tipi i Produktit: Inverter për Rezervë Energjie
Karakteristikat Kryesore: Siguria e energjisë, Mbajtja e rezervës, Automatizimi i furnizimit me energji
Funksionet Shtesë: Mund të ketë funksione shtesë për menaxhimin e rezervës së energjisë, monitorimin e performancës dhe sigurinë e sistemit.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverter Huawei BACK UP Box

  Emri i Produktit: Inverter Huawei BACK UP Box
  Përshkrimi: BACK UP Box është një pajisje e prodhuar nga Huawei që përdoret për sigurimin e rezervës së energjisë në sistemet e energjisë diellore. Ky inverter është i aftë të mbajë një rezervë të energjisë për përdorim kur furnizimi me energji është i ndërprerë për shkak të emergjencave ose ndërprerjeve të furnizimit të energjisë.
  Tipi i Produktit: Inverter për Rezervë Energjie
  Karakteristikat Kryesore: Siguria e energjisë, Mbajtja e rezervës, Automatizimi i furnizimit me energji
  Funksionet Shtesë: Mund të ketë funksione shtesë për menaxhimin e rezervës së energjisë, monitorimin e performancës dhe sigurinë e sistemit.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.