Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Offgrid 4000 watt

Inverter Offgrid 4000 watt

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Një inverter off-grid me kapacitet prej 4000 watt (4 kW) është një pajisje që konverton energjinë e ruajtur në bateri (siç mund të jetë energji diellore, e erës, hidrike ose e prodhuar nga ndonjë burim tjetër) në energji elektrike që mund të përdoret për pajisje të ndryshme. Këtu janë disa tipare të zakonshme të një inverteri off-grid të këtij kapaciteti:

 1. Kapacitet: Me një kapacitet prej 4000 watt, ky inverter mund të furnizojë energji për pajisje me fuqi të përballueshme, duke përfshirë ndriçimin, aparaturën elektrike të shtëpisë, dhe pajisje të vogla elektroshtëpiake.

 2. Dizajn Off-Grid: Inverterët off-grid janë të përshtatshëm për sisteme që nuk janë të lidhura me rrjetin elektrik të publikut. Ata funksionojnë pavarësisht nga prania e një lidhjeje të rrjetit të publikut dhe përdorin bateri për të furnizuar energjinë e nevojshme.

 3. Siguria e Baterive: Inverterët off-grid janë të përshtatshëm për të punuar me sisteme baterish. Ata janë të dizajnuar për të menaxhuar shkëmbimet e energjisë midis sistemit fotovoltaj (ose tjetër burimi) dhe baterive për të siguruar një furnizim të qëndrueshëm të energjisë.

 4. Ndërfaqe e Përdoruesit: Disa inverterë off-grid vijnë me ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar informacion të qartë dhe mundësinë për të monitoruar dhe menaxhuar performancën e sistemit në kohë reale.

 5. Siguria dhe Durabiliteti: Në përgjithësi, inverterët janë të ndërtuar për të zgjatur dhe për të punuar në kushte të ndryshme, duke përfshirë kushte të rrepta mjedisore.

Kur zgjedhni një inverter off-grid, është e rëndësishme të siguroheni që ai të përputhet me nevojat tuaja specifike të energjisë, duke përfshirë fuqinë e dëshiruar, efikasitetin dhe aftësinë për të menaxhuar bateritë.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Një inverter off-grid me kapacitet prej 4000 watt (4 kW) është një pajisje që konverton energjinë e ruajtur në bateri (siç mund të jetë energji diellore, e erës, hidrike ose e prodhuar nga ndonjë burim tjetër) në energji elektrike që mund të përdoret për pajisje të ndryshme. Këtu janë disa tipare të zakonshme të një inverteri off-grid të këtij kapaciteti:

  1. Kapacitet: Me një kapacitet prej 4000 watt, ky inverter mund të furnizojë energji për pajisje me fuqi të përballueshme, duke përfshirë ndriçimin, aparaturën elektrike të shtëpisë, dhe pajisje të vogla elektroshtëpiake.

  2. Dizajn Off-Grid: Inverterët off-grid janë të përshtatshëm për sisteme që nuk janë të lidhura me rrjetin elektrik të publikut. Ata funksionojnë pavarësisht nga prania e një lidhjeje të rrjetit të publikut dhe përdorin bateri për të furnizuar energjinë e nevojshme.

  3. Siguria e Baterive: Inverterët off-grid janë të përshtatshëm për të punuar me sisteme baterish. Ata janë të dizajnuar për të menaxhuar shkëmbimet e energjisë midis sistemit fotovoltaj (ose tjetër burimi) dhe baterive për të siguruar një furnizim të qëndrueshëm të energjisë.

  4. Ndërfaqe e Përdoruesit: Disa inverterë off-grid vijnë me ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar informacion të qartë dhe mundësinë për të monitoruar dhe menaxhuar performancën e sistemit në kohë reale.

  5. Siguria dhe Durabiliteti: Në përgjithësi, inverterët janë të ndërtuar për të zgjatur dhe për të punuar në kushte të ndryshme, duke përfshirë kushte të rrepta mjedisore.

  Kur zgjedhni një inverter off-grid, është e rëndësishme të siguroheni që ai të përputhet me nevojat tuaja specifike të energjisë, duke përfshirë fuqinë e dëshiruar, efikasitetin dhe aftësinë për të menaxhuar bateritë.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.