Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Karikues Makine Wallbox Copper SB

Karikues Makine Wallbox Copper SB

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Karikues Makine Wallbox Copper SB

Emri i Produktit: Wallbox Copper SB
Marka: Wallbox
Modeli: Copper SB
Përshkrimi: Wallbox Copper SB është një stacion ngarkimi i shpejtë për makinat elektrike. Ai ofron një zgjidhje të efektshme dhe të sigurt për të ngarkuar makinën tuaj elektrike në shtëpi ose në ambiente të tjerë. Me dizajnin e tij të avancuar dhe teknologjinë e përdorur, Wallbox Copper SB siguron një përvojë të përdorimit të përshtatshme dhe të lëvizshme.
Tipi i Produktit: Stacion Ngarkimi Elektrik
Karakteristikat Kryesore: Siguri, Efikasitet, Dizajn i avancuar
Pajisjet e Përfshira: Kabllo për të lidhur me makinën, Baza montuese

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Karikues Makine Wallbox Copper SB

  Emri i Produktit: Wallbox Copper SB
  Marka: Wallbox
  Modeli: Copper SB
  Përshkrimi: Wallbox Copper SB është një stacion ngarkimi i shpejtë për makinat elektrike. Ai ofron një zgjidhje të efektshme dhe të sigurt për të ngarkuar makinën tuaj elektrike në shtëpi ose në ambiente të tjerë. Me dizajnin e tij të avancuar dhe teknologjinë e përdorur, Wallbox Copper SB siguron një përvojë të përdorimit të përshtatshme dhe të lëvizshme.
  Tipi i Produktit: Stacion Ngarkimi Elektrik
  Karakteristikat Kryesore: Siguri, Efikasitet, Dizajn i avancuar
  Pajisjet e Përfshira: Kabllo për të lidhur me makinën, Baza montuese

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.