Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Karikues baterie Centaur Charger 12/30

Karikues baterie Centaur Charger 12/30

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 39,500.00
Sale price Lek 39,500.00 Regular price
Save Lek -39,500.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Karikues baterie Centaur Charger 12/30

Emri i Produktit: Ngarkuesi Centaur 12/30
Marka: Centaur
Modeli: 12/30
Përshkrimi: Ngarkuesi Centaur 12/30 është një pajisje që përdoret për të ngarkuar bateritë në një sistemi të tensionit 12V me një kapacitet ngarkimi prej 30 amperëve. Ky ngarkues ofron një zgjidhje efikase për të mbajtur bateritë tuaja të ngarkuara dhe të gatshme për përdorim, veçanërisht në sisteme të energjisë së varur nga bateritë, siç janë pajisjet e marinës, sistemet e energjisë së diellit të largët, ose sistemet e fuqisë së shpërndarjes në mjedisin e jashtëm.
Tipi i Produktit: Ngarkues Baterie
Karakteristikat Kryesore: Efikasitet, Siguri, Përshtatshëm për përdorim në mjedisin e jashtëm
Kapaciteti i Ngarkimit: 30 amperë
Voltazhi: 12V

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 39,500.00
  Sale price Lek 39,500.00 Regular price
  Save Lek -39,500.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Karikues baterie Centaur Charger 12/30

  Emri i Produktit: Ngarkuesi Centaur 12/30
  Marka: Centaur
  Modeli: 12/30
  Përshkrimi: Ngarkuesi Centaur 12/30 është një pajisje që përdoret për të ngarkuar bateritë në një sistemi të tensionit 12V me një kapacitet ngarkimi prej 30 amperëve. Ky ngarkues ofron një zgjidhje efikase për të mbajtur bateritë tuaja të ngarkuara dhe të gatshme për përdorim, veçanërisht në sisteme të energjisë së varur nga bateritë, siç janë pajisjet e marinës, sistemet e energjisë së diellit të largët, ose sistemet e fuqisë së shpërndarjes në mjedisin e jashtëm.
  Tipi i Produktit: Ngarkues Baterie
  Karakteristikat Kryesore: Efikasitet, Siguri, Përshtatshëm për përdorim në mjedisin e jashtëm
  Kapaciteti i Ngarkimit: 30 amperë
  Voltazhi: 12V

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.