Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

MultiPlus Compact 12/1600/70-16 230V

MultiPlus Compact 12/1600/70-16 230V

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 MultiPlus Compact 12/1600/70-16 230V - Fuqia e Energjisë për Shtëpinë Tënde

MultiPlus Compact 12/1600/70-16 230V është zgjedhja e përsosur për të furnizuar shtëpinë tënde me energji të qëndrueshme në një mënyrë të lehtë dhe të efikashe. Kjo pajisje e fuqishme përmban një inverter dhe një çarje në një formë kompakte dhe të lehtë për instalim.

đź’ˇ PĂ«rfitimet:

 • Energji e Pavarur: ShfrytĂ«zo energjinĂ« diellore ose bateritĂ« pĂ«r tĂ« furnizuar shtĂ«pinĂ« tĂ«nde.
 • Kompakte dhe Efikase: Pajisje e vogĂ«l qĂ« ofron fuqi tĂ« mjaftueshme pĂ«r pajisjet tuaja.
 • Pajisje PlotĂ«suese: Kombinon funksionet e njĂ« inverteri pĂ«r tĂ« mbajtur bateritĂ« tĂ« ngarkuara dhe gati pĂ«r pĂ«rdorim.
 • PĂ«r çdo PĂ«rdorues: Ideale pĂ«r shtĂ«pitĂ« e vogla, kampe, dhe aplikacione off-grid.

🚀 Merr MultiPlus Compact 12/1600/70-16 230V sot dhe siguro shtëpinë tënde me një burim të qëndrueshëm të energjisë!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 MultiPlus Compact 12/1600/70-16 230V - Fuqia e Energjisë për Shtëpinë Tënde

  MultiPlus Compact 12/1600/70-16 230V është zgjedhja e përsosur për të furnizuar shtëpinë tënde me energji të qëndrueshme në një mënyrë të lehtë dhe të efikashe. Kjo pajisje e fuqishme përmban një inverter dhe një çarje në një formë kompakte dhe të lehtë për instalim.

  đź’ˇ PĂ«rfitimet:

  • Energji e Pavarur: ShfrytĂ«zo energjinĂ« diellore ose bateritĂ« pĂ«r tĂ« furnizuar shtĂ«pinĂ« tĂ«nde.
  • Kompakte dhe Efikase: Pajisje e vogĂ«l qĂ« ofron fuqi tĂ« mjaftueshme pĂ«r pajisjet tuaja.
  • Pajisje PlotĂ«suese: Kombinon funksionet e njĂ« inverteri pĂ«r tĂ« mbajtur bateritĂ« tĂ« ngarkuara dhe gati pĂ«r pĂ«rdorim.
  • PĂ«r çdo PĂ«rdorues: Ideale pĂ«r shtĂ«pitĂ« e vogla, kampe, dhe aplikacione off-grid.

  🚀 Merr MultiPlus Compact 12/1600/70-16 230V sot dhe siguro shtëpinë tënde me një burim të qëndrueshëm të energjisë!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.