Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

MultiPlus-II 48/5000/70-50 230V GX

MultiPlus-II 48/5000/70-50 230V GX

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 MultiPlus-II 48/5000/70-50 230V GX - Fuqia e Energjisë për Shtëpinë Tënde

MultiPlus-II 48/5000/70-50 230V GX është një inverter-çarje i avancuar, i dizajnuar për të furnizuar energji të qëndrueshme dhe të paqëndrueshme për shtëpitë dhe aplikacionet komerciale. Ky pajisje e fuqishme përmban teknologjinë e fundit për të siguruar efikasitet dhe siguri maksimale.

đź’ˇ PĂ«rfitimet:

 • Energji e qĂ«ndrueshme: Furnizon energji tĂ« qĂ«ndrueshme pĂ«r shtĂ«pinĂ« tuaj, pavarĂ«sisht nga burimi.
 • Fuqia e Madhe: Me njĂ« fuqi prej 5000W, pajisja pĂ«rmbush nevojat mĂ« tĂ« kĂ«rkuara tĂ« energjisĂ«.
 • Teknologji e Avancuar: PĂ«rdor teknologjinĂ« GX pĂ«r tĂ« monitoruar dhe kontrolluar performancĂ«n e energjisĂ«.
 • Fleksibiliteti dhe Efikasiteti: Pajisja ka njĂ« shkallĂ« tĂ« gjerĂ« tĂ« aplikacioneve dhe ofron efikasitet tĂ« lartĂ« energjetik.
 • PĂ«r çdo PĂ«rdorues: Ideale pĂ«r shtĂ«pitĂ«, industritĂ« e vogla, dhe aplikacione tĂ« tjera komerciale.

🚀 Merr MultiPlus-II 48/5000/70-50 230V GX sot dhe bëhu pjesë e revolucionit të energjisë së rinovueshme!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 MultiPlus-II 48/5000/70-50 230V GX - Fuqia e Energjisë për Shtëpinë Tënde

  MultiPlus-II 48/5000/70-50 230V GX është një inverter-çarje i avancuar, i dizajnuar për të furnizuar energji të qëndrueshme dhe të paqëndrueshme për shtëpitë dhe aplikacionet komerciale. Ky pajisje e fuqishme përmban teknologjinë e fundit për të siguruar efikasitet dhe siguri maksimale.

  đź’ˇ PĂ«rfitimet:

  • Energji e qĂ«ndrueshme: Furnizon energji tĂ« qĂ«ndrueshme pĂ«r shtĂ«pinĂ« tuaj, pavarĂ«sisht nga burimi.
  • Fuqia e Madhe: Me njĂ« fuqi prej 5000W, pajisja pĂ«rmbush nevojat mĂ« tĂ« kĂ«rkuara tĂ« energjisĂ«.
  • Teknologji e Avancuar: PĂ«rdor teknologjinĂ« GX pĂ«r tĂ« monitoruar dhe kontrolluar performancĂ«n e energjisĂ«.
  • Fleksibiliteti dhe Efikasiteti: Pajisja ka njĂ« shkallĂ« tĂ« gjerĂ« tĂ« aplikacioneve dhe ofron efikasitet tĂ« lartĂ« energjetik.
  • PĂ«r çdo PĂ«rdorues: Ideale pĂ«r shtĂ«pitĂ«, industritĂ« e vogla, dhe aplikacione tĂ« tjera komerciale.

  🚀 Merr MultiPlus-II 48/5000/70-50 230V GX sot dhe bëhu pjesë e revolucionit të energjisë së rinovueshme!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.