Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V

MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V - Për T'u Kthyer në Energji të Qëndrueshme

MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V është një zgjidhje e përparuar për furnizimin e energjisë në shtëpitë dhe në mjediset komerciale. Kjo pajisje e fuqishme siguron një performancë të lartë dhe fleksibilitet për nevojat tuaja të energjisë.

đź’ˇ PĂ«rfitimet:

 • Fuqi e Madhe: Me njĂ« fuqi prej 8000W, furnizon energji tĂ« mjaftueshme pĂ«r tĂ« mbuluar nevojat mĂ« tĂ« larta tĂ« energjisĂ«.
 • Efikasitet dhe Fleksibilitet: Pajisja ka njĂ« shkallĂ« tĂ« gjerĂ« tĂ« aplikacioneve dhe ofron efikasitet tĂ« lartĂ« energjetik.
 • PĂ«rshtatshme pĂ«r çdo PĂ«rdorim: Ideale pĂ«r shtĂ«pitĂ«, industritĂ« e vogla, dhe mjediset komerciale.
 • Teknologji e Avancuar: PĂ«rdor teknologjinĂ« e fundit pĂ«r tĂ« siguruar monitorimin dhe kontrollin e performancĂ«s sĂ« energjisĂ«.
 • Siguri e Garantuar: Siguron njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« energjisĂ«, pa ndĂ«rprerje.

🚀 Merr MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V sot dhe bëhu pjesë e revolucionit të energjisë së rinovueshme!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V - Për T'u Kthyer në Energji të Qëndrueshme

  MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V është një zgjidhje e përparuar për furnizimin e energjisë në shtëpitë dhe në mjediset komerciale. Kjo pajisje e fuqishme siguron një performancë të lartë dhe fleksibilitet për nevojat tuaja të energjisë.

  đź’ˇ PĂ«rfitimet:

  • Fuqi e Madhe: Me njĂ« fuqi prej 8000W, furnizon energji tĂ« mjaftueshme pĂ«r tĂ« mbuluar nevojat mĂ« tĂ« larta tĂ« energjisĂ«.
  • Efikasitet dhe Fleksibilitet: Pajisja ka njĂ« shkallĂ« tĂ« gjerĂ« tĂ« aplikacioneve dhe ofron efikasitet tĂ« lartĂ« energjetik.
  • PĂ«rshtatshme pĂ«r çdo PĂ«rdorim: Ideale pĂ«r shtĂ«pitĂ«, industritĂ« e vogla, dhe mjediset komerciale.
  • Teknologji e Avancuar: PĂ«rdor teknologjinĂ« e fundit pĂ«r tĂ« siguruar monitorimin dhe kontrollin e performancĂ«s sĂ« energjisĂ«.
  • Siguri e Garantuar: Siguron njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« energjisĂ«, pa ndĂ«rprerje.

  🚀 Merr MultiPlus-II 48/8000/110-100/100 230V sot dhe bëhu pjesë e revolucionit të energjisë së rinovueshme!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.