Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Phoenix Inverter 12v/1600VA Smart

Phoenix Inverter 12v/1600VA Smart

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 Phoenix Inverter 12V/1600VA Smart - Konvertimi i Efektshëm i Energjisë për Shtëpinë Tënde

Bli Phoenix Inverter 12V/1600VA Smart për të përdorur energjinë e ruajtur në bateri në mënyrë inteligjente. Ky inverter ofron një zgjidhje të fuqishme dhe të përshtatshme për të furnizuar energji për pajisjet elektrike të shtëpisë tuaj.

🔌 Specifikat Kyçe:

 • 1600VA Fuqi: Fuqi e mjaftueshme pĂ«r tĂ« mbuluar nevojat e shumta pĂ«r energji nĂ« shtĂ«pi.
 • 12V Sistemi: PĂ«rshtatet me sistemet e baterive 12V pĂ«r njĂ« instalim tĂ« thjeshtĂ« dhe fleksibilitet.
 • Efikasitet i LartĂ«: Minimalizon humbjet e energjisĂ« dhe siguron njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« energjisĂ«.

🏡 Merr tani Phoenix Inverter 12V/1600VA Smart për të përfituar nga energjia e ruajtur në bateri në mënyrë inteligjente!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 Phoenix Inverter 12V/1600VA Smart - Konvertimi i Efektshëm i Energjisë për Shtëpinë Tënde

  Bli Phoenix Inverter 12V/1600VA Smart për të përdorur energjinë e ruajtur në bateri në mënyrë inteligjente. Ky inverter ofron një zgjidhje të fuqishme dhe të përshtatshme për të furnizuar energji për pajisjet elektrike të shtëpisë tuaj.

  🔌 Specifikat Kyçe:

  • 1600VA Fuqi: Fuqi e mjaftueshme pĂ«r tĂ« mbuluar nevojat e shumta pĂ«r energji nĂ« shtĂ«pi.
  • 12V Sistemi: PĂ«rshtatet me sistemet e baterive 12V pĂ«r njĂ« instalim tĂ« thjeshtĂ« dhe fleksibilitet.
  • Efikasitet i LartĂ«: Minimalizon humbjet e energjisĂ« dhe siguron njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« energjisĂ«.

  🏡 Merr tani Phoenix Inverter 12V/1600VA Smart për të përfituar nga energjia e ruajtur në bateri në mënyrë inteligjente!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.