Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Panel Fotovoltaik 400 Wp-Peimar

Panel Fotovoltaik 400 Wp-Peimar

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

☀️ Panel Fotovoltaik 400 Wp nga Peimar - Energji nga Dielli

Bëhu i pavarur me një panel fotovoltai Peimar 400 Wp. Ky panel ju lejon të përfitoni energji nga dielli për të ndriçuar shtëpinë tuaj dhe për të ulur faturën e energjisë.

🔆 Specifikat:

 • 400 Wp Fuqi: Mjafton për të përmbushur nevojat tuaja për energji elektrike.
 • Efikasitet: Përdor teknologji të avancuar për të prodhuar më shumë energji me diellin.
 • Ndërtim i Fortë: Konstruktuar për të rezistuar ndaj kushteve të ndryshme të motit dhe për të zgjatur jetën e panelit.

🌞 Përfitimet:

 • Energji e Paqëndrueshme: Merr energji të qëndrueshme dhe të pastër nga dielli.
 • Lehtësi në Përdorim: Instalimi është i thjeshtë dhe nuk kërkon shumë kujdes.
 • Për çdo Përdorues: Ideale për shtëpitë private, fermat, dhe mjediset e tjera të nevojshme për energji të qëndrueshme.

🌱 Bli tani panelin fotovoltai 400 Wp nga Peimar dhe filloni të përfitoni nga dielli për energjinë tuaj!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  ☀️ Panel Fotovoltaik 400 Wp nga Peimar - Energji nga Dielli

  Bëhu i pavarur me një panel fotovoltai Peimar 400 Wp. Ky panel ju lejon të përfitoni energji nga dielli për të ndriçuar shtëpinë tuaj dhe për të ulur faturën e energjisë.

  🔆 Specifikat:

  • 400 Wp Fuqi: Mjafton për të përmbushur nevojat tuaja për energji elektrike.
  • Efikasitet: Përdor teknologji të avancuar për të prodhuar më shumë energji me diellin.
  • Ndërtim i Fortë: Konstruktuar për të rezistuar ndaj kushteve të ndryshme të motit dhe për të zgjatur jetën e panelit.

  🌞 Përfitimet:

  • Energji e Paqëndrueshme: Merr energji të qëndrueshme dhe të pastër nga dielli.
  • Lehtësi në Përdorim: Instalimi është i thjeshtë dhe nuk kërkon shumë kujdes.
  • Për çdo Përdorues: Ideale për shtëpitë private, fermat, dhe mjediset e tjera të nevojshme për energji të qëndrueshme.

  🌱 Bli tani panelin fotovoltai 400 Wp nga Peimar dhe filloni të përfitoni nga dielli për energjinë tuaj!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.