Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Phoenix Inverter 12/250

Phoenix Inverter 12/250

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 15,500.00
Sale price Lek 15,500.00 Regular price
Save Lek -15,500.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 Phoenix Inverter 12/250 - Energji e qëndrueshme për Shtëpinë Tënde

Bli Phoenix Inverter 12/250 për të përfituar nga energjia e ruajtur në bateri për pajisjet tuaja elektrike. Lehtë për instalim dhe përdorim, ky inverter është zgjedhja e përsosur për situata off-grid.

🔌 Specifikat Kyçe:

 • 250W Fuqi: Fuqi e mjaftueshme pĂ«r pajisjet elektrike bazĂ«.
 • 12V Sistemi: PĂ«rshtatet me sistemet e baterive 12V.
 • Efikasitet i LartĂ«: Siguron njĂ« performancĂ« tĂ« qĂ«ndrueshme dhe minimizon humbjet e energjisĂ«.

🏡 Merr tani Phoenix Inverter 12/250 për të qenë më të pavarur në energji!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 15,500.00
  Sale price Lek 15,500.00 Regular price
  Save Lek -15,500.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 Phoenix Inverter 12/250 - Energji e qëndrueshme për Shtëpinë Tënde

  Bli Phoenix Inverter 12/250 për të përfituar nga energjia e ruajtur në bateri për pajisjet tuaja elektrike. Lehtë për instalim dhe përdorim, ky inverter është zgjedhja e përsosur për situata off-grid.

  🔌 Specifikat Kyçe:

  • 250W Fuqi: Fuqi e mjaftueshme pĂ«r pajisjet elektrike bazĂ«.
  • 12V Sistemi: PĂ«rshtatet me sistemet e baterive 12V.
  • Efikasitet i LartĂ«: Siguron njĂ« performancĂ« tĂ« qĂ«ndrueshme dhe minimizon humbjet e energjisĂ«.

  🏡 Merr tani Phoenix Inverter 12/250 për të qenë më të pavarur në energji!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.