Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Phoenix Inverter 48/3000 230V Smart

Phoenix Inverter 48/3000 230V Smart

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 Phoenix Inverter 48/3000 230V Smart - Efikasiteti i Energjisë së Baterisë në Shtëpinë Tënde

Bli Phoenix Inverter 48/3000 230V Smart për të konvertuar me efikasitet energjinë e ruajtur në bateri në tensionin e nevojshëm për pajisjet elektrike të shtëpisë tënde. Ky inverter i zgjuar është i përshtatshëm për sistemet off-grid dhe ofron një zgjidhje të fuqishme dhe të avancuar për furnizimin e energjisë.

🔌 Specifikat Kyçe:

 • 3000VA Fuqi: Fuqi e mjaftueshme pĂ«r tĂ« pĂ«rmbushur nevojat e energjisĂ« nĂ« shtĂ«pinĂ« tĂ«nde.
 • 48V Sistemi: PĂ«rshtatet me sistemet e baterive 48V pĂ«r njĂ« efikasitet maksimal dhe performancĂ« tĂ« qĂ«ndrueshme.
 • Efikasitet i LartĂ«: Minimalizon humbjet e energjisĂ« dhe siguron njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« energjisĂ«.

🏡 Merr tani Phoenix Inverter 48/3000 230V Smart për të përfituar nga efikasiteti i energjisë së baterisë në shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 Phoenix Inverter 48/3000 230V Smart - Efikasiteti i Energjisë së Baterisë në Shtëpinë Tënde

  Bli Phoenix Inverter 48/3000 230V Smart për të konvertuar me efikasitet energjinë e ruajtur në bateri në tensionin e nevojshëm për pajisjet elektrike të shtëpisë tënde. Ky inverter i zgjuar është i përshtatshëm për sistemet off-grid dhe ofron një zgjidhje të fuqishme dhe të avancuar për furnizimin e energjisë.

  🔌 Specifikat Kyçe:

  • 3000VA Fuqi: Fuqi e mjaftueshme pĂ«r tĂ« pĂ«rmbushur nevojat e energjisĂ« nĂ« shtĂ«pinĂ« tĂ«nde.
  • 48V Sistemi: PĂ«rshtatet me sistemet e baterive 48V pĂ«r njĂ« efikasitet maksimal dhe performancĂ« tĂ« qĂ«ndrueshme.
  • Efikasitet i LartĂ«: Minimalizon humbjet e energjisĂ« dhe siguron njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« energjisĂ«.

  🏡 Merr tani Phoenix Inverter 48/3000 230V Smart për të përfituar nga efikasiteti i energjisë së baterisë në shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.