Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Phoenix Inverter 48/5000 230V VE.Bus

Phoenix Inverter 48/5000 230V VE.Bus

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 Phoenix Inverter 48/5000 230V VE.Bus - Furnizim i Fuqishëm dhe i Qëndrueshëm me Energji për Shtëpinë Tënde

Bli Phoenix Inverter 48/5000 230V VE.Bus për të siguruar një furnizim të sigurt dhe të qëndrueshëm me energji për shtëpinë dhe pajisjet tuaja elektrike. Ky inverter i fuqishëm është i dizajnuar për të përmbushur nevojat më të larta të energjisë dhe për të ofruar një performancë të përshtatshme në çdo situatë.

🔌 Specifikat Kyçe:

 • 5000VA Fuqi: Fuqi e mjaftueshme pĂ«r tĂ« pĂ«rmbushur nevojat e energjisĂ« pĂ«r shtĂ«pinĂ« dhe biznesin tuaj.
 • 48V Sistemi: PĂ«rshtatet me sistemet e baterive 48V pĂ«r njĂ« efikasitet maksimal dhe performancĂ« tĂ« qĂ«ndrueshme.
 • VE.Bus Teknologji: Integron teknologjinĂ« e avancuar VE.Bus pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« kontrol tĂ« pĂ«rshtatshĂ«m dhe njĂ« performancĂ« tĂ« lartĂ«.
 • Siguri dhe QĂ«ndrueshmĂ«ri: Siguron njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« energjisĂ« pa ndĂ«rprerje dhe minimalizon humbjet e energjisĂ«.

🏡 Merr tani Phoenix Inverter 48/5000 230V VE.Bus për të siguruar një furnizim të fuqishëm dhe të qëndrueshëm me energji për shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 Phoenix Inverter 48/5000 230V VE.Bus - Furnizim i Fuqishëm dhe i Qëndrueshëm me Energji për Shtëpinë Tënde

  Bli Phoenix Inverter 48/5000 230V VE.Bus për të siguruar një furnizim të sigurt dhe të qëndrueshëm me energji për shtëpinë dhe pajisjet tuaja elektrike. Ky inverter i fuqishëm është i dizajnuar për të përmbushur nevojat më të larta të energjisë dhe për të ofruar një performancë të përshtatshme në çdo situatë.

  🔌 Specifikat Kyçe:

  • 5000VA Fuqi: Fuqi e mjaftueshme pĂ«r tĂ« pĂ«rmbushur nevojat e energjisĂ« pĂ«r shtĂ«pinĂ« dhe biznesin tuaj.
  • 48V Sistemi: PĂ«rshtatet me sistemet e baterive 48V pĂ«r njĂ« efikasitet maksimal dhe performancĂ« tĂ« qĂ«ndrueshme.
  • VE.Bus Teknologji: Integron teknologjinĂ« e avancuar VE.Bus pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« kontrol tĂ« pĂ«rshtatshĂ«m dhe njĂ« performancĂ« tĂ« lartĂ«.
  • Siguri dhe QĂ«ndrueshmĂ«ri: Siguron njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« energjisĂ« pa ndĂ«rprerje dhe minimalizon humbjet e energjisĂ«.

  🏡 Merr tani Phoenix Inverter 48/5000 230V VE.Bus për të siguruar një furnizim të fuqishëm dhe të qëndrueshëm me energji për shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.