Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator 20 A PWM

Rregullator 20 A PWM

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔌 Rregullatori 20A PWM - Menaxhimi Efektiv i Energjisë Fotovoltaike

Bli një rregullator 20A PWM për të kontrolluar dhe menaxhuar efikasitetin e energjisë fotovoltai në shtëpinë tënde. Ky rregullator ofron një mënyrë të shkëlqyer për të monitoruar dhe për të ruajtur shëndetin e baterisë, duke siguruar një furnizim të qëndrueshëm me energji për pajisjet tuaja elektrike.

🔋 Përfitimet:

 • Menaxhimi i Efektivitetit: Kontrollon ngarkimin dhe shkarkimin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« performancĂ« tĂ« optimizuar dhe pĂ«r tĂ« zgjatur jetĂ«n e baterisĂ«.
 • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« dhe ndĂ«rpret ngarkimin nĂ«se Ă«shtĂ« e nevojshme pĂ«r tĂ« parandaluar dĂ«mtimet e mundshme.
 • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi Ă«shtĂ« i thjeshtĂ« dhe konfigurimi Ă«shtĂ« i lehtĂ« pĂ«r t'u kuptuar edhe pĂ«r pĂ«rdoruesit fillestarĂ«.
 • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: PĂ«rshtatet me sistemet fotovoltaike dhe Ă«shtĂ« ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« shtĂ«pi, kampe, dhe situata off-grid.

🛠️ Merr tani një rregullator 20A PWM për të siguruar një menaxhim efikas të energjisë fotovoltai për shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔌 Rregullatori 20A PWM - Menaxhimi Efektiv i Energjisë Fotovoltaike

  Bli një rregullator 20A PWM për të kontrolluar dhe menaxhuar efikasitetin e energjisë fotovoltai në shtëpinë tënde. Ky rregullator ofron një mënyrë të shkëlqyer për të monitoruar dhe për të ruajtur shëndetin e baterisë, duke siguruar një furnizim të qëndrueshëm me energji për pajisjet tuaja elektrike.

  🔋 Përfitimet:

  • Menaxhimi i Efektivitetit: Kontrollon ngarkimin dhe shkarkimin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« performancĂ« tĂ« optimizuar dhe pĂ«r tĂ« zgjatur jetĂ«n e baterisĂ«.
  • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« dhe ndĂ«rpret ngarkimin nĂ«se Ă«shtĂ« e nevojshme pĂ«r tĂ« parandaluar dĂ«mtimet e mundshme.
  • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi Ă«shtĂ« i thjeshtĂ« dhe konfigurimi Ă«shtĂ« i lehtĂ« pĂ«r t'u kuptuar edhe pĂ«r pĂ«rdoruesit fillestarĂ«.
  • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: PĂ«rshtatet me sistemet fotovoltaike dhe Ă«shtĂ« ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« shtĂ«pi, kampe, dhe situata off-grid.

  🛠️ Merr tani një rregullator 20A PWM për të siguruar një menaxhim efikas të energjisë fotovoltai për shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.