Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator Karikimi 20 A PWM

Rregullator Karikimi 20 A PWM

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔌 Rregullatori i Karikimit 20A PWM - Kontrolli i Efikasitetit të Karikimit të Baterive

Bli një rregullator karikimi 20A PWM për të menaxhuar karikimin e baterive tuaja nga paneli fotovoltai në një mënyrë të efikase. Ky rregullator ofron një zgjidhje të thjeshtë dhe të besueshme për të ruajtur shëndetin dhe performancën e baterive në sistemet fotovoltaike.

🔋 Përfitimet:

 • Menaxhimi i Efikasitetit: Kontrollon nivelin e karikimit pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« karikim tĂ« pĂ«rshtatshĂ«m dhe tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m pĂ«r bateritĂ«.
 • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« parandaluar overcharging ose discharging tĂ« panevojshme, duke siguruar jetĂ«n e tyre tĂ« zgjatur.
 • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi dhe konfigurimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ«, duke e bĂ«rĂ« atĂ« tĂ« pĂ«rshtatshĂ«m pĂ«r pĂ«rdoruesit me pĂ«rvojĂ« tĂ« ndryshme.
 • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ideale pĂ«r sistemet fotovoltai dhe pĂ«r situata off-grid.

🛠️ Merr tani një rregullator karikimi 20A PWM për të siguruar një karikim të efikas për bateritë në shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔌 Rregullatori i Karikimit 20A PWM - Kontrolli i Efikasitetit të Karikimit të Baterive

  Bli një rregullator karikimi 20A PWM për të menaxhuar karikimin e baterive tuaja nga paneli fotovoltai në një mënyrë të efikase. Ky rregullator ofron një zgjidhje të thjeshtë dhe të besueshme për të ruajtur shëndetin dhe performancën e baterive në sistemet fotovoltaike.

  🔋 Përfitimet:

  • Menaxhimi i Efikasitetit: Kontrollon nivelin e karikimit pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« karikim tĂ« pĂ«rshtatshĂ«m dhe tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m pĂ«r bateritĂ«.
  • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« parandaluar overcharging ose discharging tĂ« panevojshme, duke siguruar jetĂ«n e tyre tĂ« zgjatur.
  • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi dhe konfigurimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ«, duke e bĂ«rĂ« atĂ« tĂ« pĂ«rshtatshĂ«m pĂ«r pĂ«rdoruesit me pĂ«rvojĂ« tĂ« ndryshme.
  • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ideale pĂ«r sistemet fotovoltai dhe pĂ«r situata off-grid.

  🛠️ Merr tani një rregullator karikimi 20A PWM për të siguruar një karikim të efikas për bateritë në shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.