Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator Karikimi 40 A Mppt

Rregullator Karikimi 40 A Mppt

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔌 Rregullatori i Karikimit 40A MPPT pĂ«r Sistemet Fotovoltaik

🌞 Duke sjellĂ« fuqinĂ« e diellit nĂ« shtĂ«pinĂ« tĂ«nde! Rregullatori ynĂ« i karikimit 40A MPPT Ă«shtĂ« partneri perfekt pĂ«r sistem fotovoltaik. PĂ«rdor teknologjinĂ« MPPT pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« karikim tĂ« optimizuar pĂ«r bateritĂ« tuaja, duke e bĂ«rĂ« atĂ« zgjedhjen e duhur pĂ«r njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m me energji.

✅ PĂ«rfitimet:

 • Maksimizon efikasitetin e karikimit duke pĂ«rdorur teknologjinĂ« MPPT.
 • Mbrojt bateritĂ« nga dĂ«mtimet e mundshme me monitorimin e tensionit tĂ« tyre.
 • LehtĂ«si nĂ« instalim dhe pĂ«rdorim pĂ«r tĂ« gjithĂ«.
 • Ideale pĂ«r sistemet fotovoltaike nĂ« shtĂ«pi, kampe, dhe situata off-grid.

🛠 Bli tani dhe bĂ«hu pjesĂ« e revolucionit tĂ« energjisĂ« sĂ« diellit nĂ« shtĂ«pinĂ« tĂ«nde! 🌞💡

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔌 Rregullatori i Karikimit 40A MPPT pĂ«r Sistemet Fotovoltaik

  🌞 Duke sjellĂ« fuqinĂ« e diellit nĂ« shtĂ«pinĂ« tĂ«nde! Rregullatori ynĂ« i karikimit 40A MPPT Ă«shtĂ« partneri perfekt pĂ«r sistem fotovoltaik. PĂ«rdor teknologjinĂ« MPPT pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« karikim tĂ« optimizuar pĂ«r bateritĂ« tuaja, duke e bĂ«rĂ« atĂ« zgjedhjen e duhur pĂ«r njĂ« furnizim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m me energji.

  ✅ PĂ«rfitimet:

  • Maksimizon efikasitetin e karikimit duke pĂ«rdorur teknologjinĂ« MPPT.
  • Mbrojt bateritĂ« nga dĂ«mtimet e mundshme me monitorimin e tensionit tĂ« tyre.
  • LehtĂ«si nĂ« instalim dhe pĂ«rdorim pĂ«r tĂ« gjithĂ«.
  • Ideale pĂ«r sistemet fotovoltaike nĂ« shtĂ«pi, kampe, dhe situata off-grid.

  🛠 Bli tani dhe bĂ«hu pjesĂ« e revolucionit tĂ« energjisĂ« sĂ« diellit nĂ« shtĂ«pinĂ« tĂ«nde! 🌞💡

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.