Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator Karikimi 60 A Mppt

Rregullator Karikimi 60 A Mppt

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 Rregullatori i Karikimit 60A MPPT - Maksimizimi i Efikasitetit të Karikimit të Baterive

Rregullatori i Karikimit 60A MPPT është një zgjidhje e përparuar për menaxhimin e karikimit të baterive në sistemet fotovoltaik. Duke përdorur teknologjinë MPPT (Maximum Power Point Tracking), ky rregullator identifikon pikën optimale të fuqisë nga paneli fotovoltaik për të siguruar një karikim maksimal dhe të qëndrueshëm për bateritë.

🔌 Përfitimet:

 • Maksimizimi i Efikasitetit tĂ« Karikimit: PĂ«rdor teknologjinĂ« MPPT pĂ«r tĂ« gjetur pikĂ«n optimale tĂ« fuqisĂ« nga paneli fotovoltaik dhe pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« karikim efikas pĂ«r bateritĂ«.
 • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« parandaluar overcharging ose discharging tĂ« panevojshme, duke mbrojtur shĂ«ndetin e baterisĂ« dhe duke zgjatur jetĂ«n e tyre.
 • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi dhe konfigurimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ«, duke e bĂ«rĂ« atĂ« njĂ« zgjedhje tĂ« shkĂ«lqyer pĂ«r pĂ«rdoruesit me pĂ«rvojĂ« tĂ« ndryshme.
 • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ideale pĂ«r sistemet fotovoltai dhe pĂ«r situata off-grid.

🛠️ Merr tani një rregullator karikimi 60A MPPT për të siguruar një karikim të efikas dhe të qëndrueshëm për bateritë në shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 Rregullatori i Karikimit 60A MPPT - Maksimizimi i Efikasitetit të Karikimit të Baterive

  Rregullatori i Karikimit 60A MPPT është një zgjidhje e përparuar për menaxhimin e karikimit të baterive në sistemet fotovoltaik. Duke përdorur teknologjinë MPPT (Maximum Power Point Tracking), ky rregullator identifikon pikën optimale të fuqisë nga paneli fotovoltaik për të siguruar një karikim maksimal dhe të qëndrueshëm për bateritë.

  🔌 Përfitimet:

  • Maksimizimi i Efikasitetit tĂ« Karikimit: PĂ«rdor teknologjinĂ« MPPT pĂ«r tĂ« gjetur pikĂ«n optimale tĂ« fuqisĂ« nga paneli fotovoltaik dhe pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« karikim efikas pĂ«r bateritĂ«.
  • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« parandaluar overcharging ose discharging tĂ« panevojshme, duke mbrojtur shĂ«ndetin e baterisĂ« dhe duke zgjatur jetĂ«n e tyre.
  • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi dhe konfigurimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ«, duke e bĂ«rĂ« atĂ« njĂ« zgjedhje tĂ« shkĂ«lqyer pĂ«r pĂ«rdoruesit me pĂ«rvojĂ« tĂ« ndryshme.
  • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ideale pĂ«r sistemet fotovoltai dhe pĂ«r situata off-grid.

  🛠️ Merr tani një rregullator karikimi 60A MPPT për të siguruar një karikim të efikas dhe të qëndrueshëm për bateritë në shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.