Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator Karikimi 60 A PWM

Rregullator Karikimi 60 A PWM

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Rregullatori i Karikimit 60A PWM është një zgjidhje e besueshme dhe efikase për menaxhimin e karikimit të baterive në sistemet fotovoltaik. Duke përdorur modulimin e gjerë i pulsave (PWM), ky rregullator siguron një karikim të qëndrueshëm dhe të përshtatshëm për bateritë tuaja.

🔋 Përfitimet:

 • Menaxhimi i Efikasitetit: Rregullon karikimin e baterisë për të siguruar një performancë të optimizuar dhe për të zgjatur jetën e tyre.
 • Mbrojtja e Baterisë: Monitoron tensionin e baterisë për të parandaluar dëmtimet nga overcharging ose discharging i panevojshëm.
 • Lehtësi në Përdorim: Instalimi dhe konfigurimi janë të thjeshtë, e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyer për përdoruesit me përvojë të ndryshme.
 • Pajisje të Përshtatshme: Ideale për përdorim në sistemet fotovoltaik dhe për situata off-grid.

🛠️ Merr tani një rregullator karikimi 60A PWM për të siguruar një menaxhim të mirë të karikimit të baterive në shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Rregullatori i Karikimit 60A PWM është një zgjidhje e besueshme dhe efikase për menaxhimin e karikimit të baterive në sistemet fotovoltaik. Duke përdorur modulimin e gjerë i pulsave (PWM), ky rregullator siguron një karikim të qëndrueshëm dhe të përshtatshëm për bateritë tuaja.

  🔋 Përfitimet:

  • Menaxhimi i Efikasitetit: Rregullon karikimin e baterisë për të siguruar një performancë të optimizuar dhe për të zgjatur jetën e tyre.
  • Mbrojtja e Baterisë: Monitoron tensionin e baterisë për të parandaluar dëmtimet nga overcharging ose discharging i panevojshëm.
  • Lehtësi në Përdorim: Instalimi dhe konfigurimi janë të thjeshtë, e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyer për përdoruesit me përvojë të ndryshme.
  • Pajisje të Përshtatshme: Ideale për përdorim në sistemet fotovoltaik dhe për situata off-grid.

  🛠️ Merr tani një rregullator karikimi 60A PWM për të siguruar një menaxhim të mirë të karikimit të baterive në shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.