Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator Karikimi 80 A PWM

Rregullator Karikimi 80 A PWM

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 Rregullatori i Karikimit 80A PWM - Menaxhimi i Efikasitetit të Energjisë Dhe Karikimit

Rregullatori i Karikimit 80A PWM është një pajisje e përparuar për menaxhimin e karikimit të baterive në sistemet fotovoltaik. Duke përdorur modulimin e gjerë i pulsave (PWM), ky rregullator siguron një karikim të përshtatshëm dhe të qëndrueshëm për bateritë tuaja, duke kontrolluar efikasitetin dhe shkëlqimin e furnizimit me energji.

🔌 Përfitimet:

 • Menaxhimi i Karikimit: Rregullon karikimin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« performancĂ« tĂ« optimizuar dhe pĂ«r tĂ« zgjatur jetĂ«n e tyre.
 • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« parandaluar overcharging ose discharging tĂ« panevojshĂ«m, duke mbrojtur integritetin e baterisĂ« dhe shĂ«ndetin e saj.
 • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi dhe konfigurimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ«, duke e bĂ«rĂ« atĂ« njĂ« zgjedhje tĂ« shkĂ«lqyer pĂ«r pĂ«rdoruesit me pĂ«rvojĂ« tĂ« ndryshme.
 • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ă‹shtĂ« ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« sistemet fotovoltaik dhe pĂ«r situata off-grid.

🛠️ Merr tani një rregullator karikimi 80A PWM për të siguruar një menaxhim të mirë të karikimit të baterive në shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 Rregullatori i Karikimit 80A PWM - Menaxhimi i Efikasitetit të Energjisë Dhe Karikimit

  Rregullatori i Karikimit 80A PWM është një pajisje e përparuar për menaxhimin e karikimit të baterive në sistemet fotovoltaik. Duke përdorur modulimin e gjerë i pulsave (PWM), ky rregullator siguron një karikim të përshtatshëm dhe të qëndrueshëm për bateritë tuaja, duke kontrolluar efikasitetin dhe shkëlqimin e furnizimit me energji.

  🔌 Përfitimet:

  • Menaxhimi i Karikimit: Rregullon karikimin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« performancĂ« tĂ« optimizuar dhe pĂ«r tĂ« zgjatur jetĂ«n e tyre.
  • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« parandaluar overcharging ose discharging tĂ« panevojshĂ«m, duke mbrojtur integritetin e baterisĂ« dhe shĂ«ndetin e saj.
  • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi dhe konfigurimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ«, duke e bĂ«rĂ« atĂ« njĂ« zgjedhje tĂ« shkĂ«lqyer pĂ«r pĂ«rdoruesit me pĂ«rvojĂ« tĂ« ndryshme.
  • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ă‹shtĂ« ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« sistemet fotovoltaik dhe pĂ«r situata off-grid.

  🛠️ Merr tani një rregullator karikimi 80A PWM për të siguruar një menaxhim të mirë të karikimit të baterive në shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.