Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator Karikimi Blue Solar Mppt 100/50

Rregullator Karikimi Blue Solar Mppt 100/50

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.


🔋 Rregullatori i Karikimit Blue Solar MPPT 100/50 - Maksimizimi i Efikasitetit të Karikimit Fotovoltai

Rregullatori i Karikimit Blue Solar MPPT 100/50 është një zgjidhje e përparuar për menaxhimin e karikimit të baterive në sistemet fotovoltaik. Duke përdorur teknologjinë MPPT (Maximum Power Point Tracking), kjo pajisje gjen pikën optimale të fuqisë nga paneli fotovoltai për të siguruar një karikim më efikas për bateritë tuaja.

🔌 Përfitimet:

 • Efikasiteti i LartĂ«: PĂ«rdor teknologjinĂ« MPPT pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« karikim tĂ« optimizuar pĂ«r bateritĂ«, duke pĂ«rdorur fuqinĂ« e diellit nĂ« mĂ«nyrĂ« maksimale.
 • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« parandaluar overcharging dhe discharging tĂ« panevojshĂ«m, duke mbrojtur integritetin e baterisĂ« dhe shĂ«ndetin e saj.
 • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi dhe konfigurimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ«, duke e bĂ«rĂ« atĂ« njĂ« zgjedhje tĂ« shkĂ«lqyer pĂ«r pĂ«rdoruesit me pĂ«rvojĂ« tĂ« ndryshme.
 • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ă‹shtĂ« ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« sistemet fotovoltaik dhe pĂ«r situata off-grid.

🛠️ Merr tani një rregullator karikimi Blue Solar MPPT 100/50 për të siguruar një menaxhim të mirë të karikimit të baterive në shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.


  🔋 Rregullatori i Karikimit Blue Solar MPPT 100/50 - Maksimizimi i Efikasitetit të Karikimit Fotovoltai

  Rregullatori i Karikimit Blue Solar MPPT 100/50 është një zgjidhje e përparuar për menaxhimin e karikimit të baterive në sistemet fotovoltaik. Duke përdorur teknologjinë MPPT (Maximum Power Point Tracking), kjo pajisje gjen pikën optimale të fuqisë nga paneli fotovoltai për të siguruar një karikim më efikas për bateritë tuaja.

  🔌 Përfitimet:

  • Efikasiteti i LartĂ«: PĂ«rdor teknologjinĂ« MPPT pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« karikim tĂ« optimizuar pĂ«r bateritĂ«, duke pĂ«rdorur fuqinĂ« e diellit nĂ« mĂ«nyrĂ« maksimale.
  • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« parandaluar overcharging dhe discharging tĂ« panevojshĂ«m, duke mbrojtur integritetin e baterisĂ« dhe shĂ«ndetin e saj.
  • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi dhe konfigurimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ«, duke e bĂ«rĂ« atĂ« njĂ« zgjedhje tĂ« shkĂ«lqyer pĂ«r pĂ«rdoruesit me pĂ«rvojĂ« tĂ« ndryshme.
  • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ă‹shtĂ« ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« sistemet fotovoltaik dhe pĂ«r situata off-grid.

  🛠️ Merr tani një rregullator karikimi Blue Solar MPPT 100/50 për të siguruar një menaxhim të mirë të karikimit të baterive në shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.