Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator Karikimi Blue Solar PWM-Pro 12/24-10A

Rregullator Karikimi Blue Solar PWM-Pro 12/24-10A

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔋 Rregullatori i Karikimit Blue Solar PWM-Pro 12/24-10A - Kontroll i Avancuar për Karikimin e Baterive

Rregullatori i Karikimit Blue Solar PWM-Pro 12/24-10A është një zgjidhje e përparuar për menaxhimin e karikimit të baterive në sistemet fotovoltaik. Duke përdorur teknologjinë Pulse Width Modulation (PWM) dhe duke ofruar një kapacitet karikimi prej 10A, ky rregullator siguron një karikim të qëndrueshëm dhe efikas për bateritë tuaja.

🔌 Përfitimet:

 • Kontroll i Avancuar: PĂ«rdor teknologjinĂ« PWM pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« karikim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m dhe tĂ« efektshĂ«m pĂ«r bateritĂ« nĂ« sistemin fotovoltai.
 • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« parandaluar overcharging dhe discharging tĂ« panevojshĂ«m, duke mbrojtur integritetin e baterisĂ« dhe shĂ«ndetin e saj.
 • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi dhe konfigurimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ«, duke e bĂ«rĂ« atĂ« njĂ« zgjedhje tĂ« shkĂ«lqyer pĂ«r pĂ«rdoruesit me pĂ«rvojĂ« tĂ« ndryshme.
 • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ă‹shtĂ« ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« sistemet fotovoltaik dhe pĂ«r situata off-grid, duke ofruar njĂ« performancĂ« tĂ« besueshme dhe tĂ« qĂ«ndrueshme.

🛠️ Merr tani një rregullator karikimi Blue Solar PWM-Pro 12/24-10A për të siguruar një menaxhim të mirë të karikimit të baterive në sistemin fotovoltai tënd!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔋 Rregullatori i Karikimit Blue Solar PWM-Pro 12/24-10A - Kontroll i Avancuar për Karikimin e Baterive

  Rregullatori i Karikimit Blue Solar PWM-Pro 12/24-10A është një zgjidhje e përparuar për menaxhimin e karikimit të baterive në sistemet fotovoltaik. Duke përdorur teknologjinë Pulse Width Modulation (PWM) dhe duke ofruar një kapacitet karikimi prej 10A, ky rregullator siguron një karikim të qëndrueshëm dhe efikas për bateritë tuaja.

  🔌 Përfitimet:

  • Kontroll i Avancuar: PĂ«rdor teknologjinĂ« PWM pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« karikim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m dhe tĂ« efektshĂ«m pĂ«r bateritĂ« nĂ« sistemin fotovoltai.
  • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« pĂ«r tĂ« parandaluar overcharging dhe discharging tĂ« panevojshĂ«m, duke mbrojtur integritetin e baterisĂ« dhe shĂ«ndetin e saj.
  • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi dhe konfigurimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ«, duke e bĂ«rĂ« atĂ« njĂ« zgjedhje tĂ« shkĂ«lqyer pĂ«r pĂ«rdoruesit me pĂ«rvojĂ« tĂ« ndryshme.
  • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ă‹shtĂ« ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« sistemet fotovoltaik dhe pĂ«r situata off-grid, duke ofruar njĂ« performancĂ« tĂ« besueshme dhe tĂ« qĂ«ndrueshme.

  🛠️ Merr tani një rregullator karikimi Blue Solar PWM-Pro 12/24-10A për të siguruar një menaxhim të mirë të karikimit të baterive në sistemin fotovoltai tënd!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.