Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Huawei 6 KTL M1

Inverter Huawei 6 KTL M1

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverter Huawei 6 KTL M1

Emri i Produktit: Inverter Huawei 6 ktl M1
Përshkrimi: Inverteri Huawei 6 KTL M1 është një pajisje e fuqishme dhe efikase për sisteme të vogla ose të mesme diellore. Ai ka një kapacitet prej 6 kilovatësh (kW) dhe ofron një performancë të mirë dhe një operim të qetë.
Tipi i Produktit: Inverter
Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Operim i qetë
Kapaciteti: 6kW
Funksionet Shtesë: Mund të ketë funksione shtesë për menaxhimin e energjisë, monitorimin e performancës dhe sigurinë e sistemit.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverter Huawei 6 KTL M1

  Emri i Produktit: Inverter Huawei 6 ktl M1
  Përshkrimi: Inverteri Huawei 6 KTL M1 është një pajisje e fuqishme dhe efikase për sisteme të vogla ose të mesme diellore. Ai ka një kapacitet prej 6 kilovatësh (kW) dhe ofron një performancë të mirë dhe një operim të qetë.
  Tipi i Produktit: Inverter
  Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Operim i qetë
  Kapaciteti: 6kW
  Funksionet Shtesë: Mund të ketë funksione shtesë për menaxhimin e energjisë, monitorimin e performancës dhe sigurinë e sistemit.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.