Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Offgrid 5.5kw

Inverter Offgrid 5.5kw

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Një inverter off-grid me kapacitet prej 5.5 kW është një zgjidhje e shkëlqyer për sisteme të mesme të energjisë diellore jashtë rrjetit, veçanërisht për shtëpitë e vogla ose për ndërtime rurale ku nuk ka lidhje me rrjetin elektrik të publikut. Këtu janë disa tipare të një inverteri off-grid me këtë kapacitet:

1. **Kapaciteti**: Me një kapacitet prej 5.5 kW, ky inverter është i përshtatshëm për furnizimin e energjisë për një gamë të gjerë pajisjesh në një shtëpi private ose në një ndërtesë të vogël komerciale.

2. **Dizajni Off-Grid**: Inverterët off-grid janë të dizajnuar për të punuar pavarësisht nga prania e rrjetit të publikut. Ata janë të përshtatshëm për të integruar sistemet e energjisë diellore me bateri për të furnizuar energjinë e nevojshme për pajisjet elektrike.

3. **Ndërfaqe e Përdoruesit**: Shumë inverterë off-grid vijnë me ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar informacion të qartë dhe mundësinë për të monitoruar dhe menaxhuar performancën e sistemit në kohë reale.

4. **Siguria dhe Durabiliteti**: Inverterët janë të ndërtuar për të zgjatur dhe për të punuar në kushte të ndryshme, duke përfshirë kushte të rrepta mjedisore. Ata janë të dizajnuar për të rezistuar ndaj shokut elektrik, temperaturave ekstreme dhe ujit.

5. **Efikasiteti**: Është e rëndësishme të përzgjidhni një inverter që ka një nivel të lartë të efikasitetit për të maksimizuar përdorimin e energjisë së prodhuar nga panelat e diellit dhe për të zgjatur jetën e baterive.

Një inverter off-grid 5.5 kW është zgjedhja e shkëlqyer për ata që duan të jenë të pavarur nga rrjeti elektrik i publikut dhe të përdorin energjinë e diellit për të furnizuar nevojat e tyre për energji elektrike.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Një inverter off-grid me kapacitet prej 5.5 kW është një zgjidhje e shkëlqyer për sisteme të mesme të energjisë diellore jashtë rrjetit, veçanërisht për shtëpitë e vogla ose për ndërtime rurale ku nuk ka lidhje me rrjetin elektrik të publikut. Këtu janë disa tipare të një inverteri off-grid me këtë kapacitet:

  1. **Kapaciteti**: Me një kapacitet prej 5.5 kW, ky inverter është i përshtatshëm për furnizimin e energjisë për një gamë të gjerë pajisjesh në një shtëpi private ose në një ndërtesë të vogël komerciale.

  2. **Dizajni Off-Grid**: Inverterët off-grid janë të dizajnuar për të punuar pavarësisht nga prania e rrjetit të publikut. Ata janë të përshtatshëm për të integruar sistemet e energjisë diellore me bateri për të furnizuar energjinë e nevojshme për pajisjet elektrike.

  3. **Ndërfaqe e Përdoruesit**: Shumë inverterë off-grid vijnë me ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar informacion të qartë dhe mundësinë për të monitoruar dhe menaxhuar performancën e sistemit në kohë reale.

  4. **Siguria dhe Durabiliteti**: Inverterët janë të ndërtuar për të zgjatur dhe për të punuar në kushte të ndryshme, duke përfshirë kushte të rrepta mjedisore. Ata janë të dizajnuar për të rezistuar ndaj shokut elektrik, temperaturave ekstreme dhe ujit.

  5. **Efikasiteti**: Është e rëndësishme të përzgjidhni një inverter që ka një nivel të lartë të efikasitetit për të maksimizuar përdorimin e energjisë së prodhuar nga panelat e diellit dhe për të zgjatur jetën e baterive.

  Një inverter off-grid 5.5 kW është zgjedhja e shkëlqyer për ata që duan të jenë të pavarur nga rrjeti elektrik i publikut dhe të përdorin energjinë e diellit për të furnizuar nevojat e tyre për energji elektrike.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.