Skip to product information
1 of 2

panelebesi

SKU:1

Impiant fotovoltaik rezidencial - 5.72 kwp ongrid

Impiant fotovoltaik rezidencial - 5.72 kwp ongrid

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 580,000.00
Sale price Lek 580,000.00 Regular price Lek 650,000.00
Save Lek 70,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

13 x Panele fotovoltaike dual glass Trina 440 wp

13 panele jane 5.72 kw dhe duhet minimum 26m2 siperfaqe per montim

1 Inverter Sngrow 6 kw monofazë

1 matës me dy drejtime

Kontrata me oshee si vetprodhues

Montim Instalim Ongrid (pa bateri)

Panelet vijne me 12 vjet garanci fabrike dhe 25 vjet jetgjatesi

Inverteri vjen me 5 vjet garanci fabrike

----------------------------

5.7 kw panele prodhojnë mesatarisht 7400 kwh energji elektrike në vit. Vlen për familjarë që konsumojnë mesatarisht 7 deri ne 10 mijë lekë drita në muaj ose biznese që konsumojnë mesatarisht 11-15 mijë lekë drita në muaj.

Kujdes! Në Shqipëri sistemet ongrid funksionojnë me bilanc vjetor që do të thotë, brenda muajit energjia shkëmbehet 1me1 me oshee dhe cfarë teprice keni në fund të muajit mund ta konsumoni deri në fund të vitit po me raportin 1me1. Në fund të vitit, 31 dhjetor, cdo teprice behet zero.

Impianti është ongrid që do të thotë se prodhon energji:

- Kur ka energji nga rrjeti i oshee

- Gjatë ditëve me diell

- Kur nuk ka luhatje të shpeshta të energjisë elektrike


Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 580,000.00
  Sale price Lek 580,000.00 Regular price Lek 650,000.00
  Save Lek 70,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  13 x Panele fotovoltaike dual glass Trina 440 wp

  13 panele jane 5.72 kw dhe duhet minimum 26m2 siperfaqe per montim

  1 Inverter Sngrow 6 kw monofazë

  1 matës me dy drejtime

  Kontrata me oshee si vetprodhues

  Montim Instalim Ongrid (pa bateri)

  Panelet vijne me 12 vjet garanci fabrike dhe 25 vjet jetgjatesi

  Inverteri vjen me 5 vjet garanci fabrike

  ----------------------------

  5.7 kw panele prodhojnë mesatarisht 7400 kwh energji elektrike në vit. Vlen për familjarë që konsumojnë mesatarisht 7 deri ne 10 mijë lekë drita në muaj ose biznese që konsumojnë mesatarisht 11-15 mijë lekë drita në muaj.

  Kujdes! Në Shqipëri sistemet ongrid funksionojnë me bilanc vjetor që do të thotë, brenda muajit energjia shkëmbehet 1me1 me oshee dhe cfarë teprice keni në fund të muajit mund ta konsumoni deri në fund të vitit po me raportin 1me1. Në fund të vitit, 31 dhjetor, cdo teprice behet zero.

  Impianti është ongrid që do të thotë se prodhon energji:

  - Kur ka energji nga rrjeti i oshee

  - Gjatë ditëve me diell

  - Kur nuk ka luhatje të shpeshta të energjisë elektrike


  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.