Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Fronius 12.5 - 3 - M Wlan

Inverter Fronius 12.5 - 3 - M Wlan

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverteri Fronius Symo 12.5-3-M WLAN është një version i avancuar i inverterit të energjisë diellore, i dizajnuar për të ofruar performancë të lartë, ndërfaqe të përdoruesit të përshtatshme dhe ndërtime të integruara të teknologjisë. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të këtij inverteri:

 1. Kapacitet i Lartë: Me një kapacitet prej 12.5 kW, inverteri është i përshtatshëm për sisteme të mëdha të energjisë diellore, përfshirë shtëpitë e mëdha dhe bizneset.

 2. Efikasitet i Lartë: Përmban teknologji të avancuara për të siguruar një efikasitet të lartë të konvertimit të energjisë së diellit në energji elektrike, duke përmirësuar prodhimin dhe përfitueshmërinë e sistemit.

 3. Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar informacion të qartë dhe mundësinë për të monitoruar dhe menaxhuar performancën e sistemit në kohë reale.

 4. Komunikim WLAN: Përfshin një modul WLAN integruar, duke e bërë të mundur lidhjen e inverterit me rrjetin lokal të Wi-Fi-së për monitorimin e largët dhe menaxhimin e sistemit nga distanca përmes aplikacioneve të dedikuara.

 5. Funksionim i Qetë: Është i dizajnuar për të punuar në një nivel zhurmë minimal, duke ofruar një mjedis të qetë për instalimin në ambiente të ndryshme.

 6. Rezistencë dhe Durabilitet: Me një konstruksion të qëndrueshëm dhe teknologji të sigurisë të integruara, inverteri ofron një nivel të lartë të rezistencës ndaj kushteve të ndryshme ambientale dhe të motit.

Inverteri Fronius Symo 12.5-3-M WLAN është zgjedhja e shkëlqyer për ata që kërkojnë një inverter të fuqishëm, të besueshëm dhe të përshtatshëm për sisteme të mëdha të energjisë diellore, duke ofruar një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës dhe lehtësisë së përdorimit.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverteri Fronius Symo 12.5-3-M WLAN është një version i avancuar i inverterit të energjisë diellore, i dizajnuar për të ofruar performancë të lartë, ndërfaqe të përdoruesit të përshtatshme dhe ndërtime të integruara të teknologjisë. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të këtij inverteri:

  1. Kapacitet i Lartë: Me një kapacitet prej 12.5 kW, inverteri është i përshtatshëm për sisteme të mëdha të energjisë diellore, përfshirë shtëpitë e mëdha dhe bizneset.

  2. Efikasitet i Lartë: Përmban teknologji të avancuara për të siguruar një efikasitet të lartë të konvertimit të energjisë së diellit në energji elektrike, duke përmirësuar prodhimin dhe përfitueshmërinë e sistemit.

  3. Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar informacion të qartë dhe mundësinë për të monitoruar dhe menaxhuar performancën e sistemit në kohë reale.

  4. Komunikim WLAN: Përfshin një modul WLAN integruar, duke e bërë të mundur lidhjen e inverterit me rrjetin lokal të Wi-Fi-së për monitorimin e largët dhe menaxhimin e sistemit nga distanca përmes aplikacioneve të dedikuara.

  5. Funksionim i Qetë: Është i dizajnuar për të punuar në një nivel zhurmë minimal, duke ofruar një mjedis të qetë për instalimin në ambiente të ndryshme.

  6. Rezistencë dhe Durabilitet: Me një konstruksion të qëndrueshëm dhe teknologji të sigurisë të integruara, inverteri ofron një nivel të lartë të rezistencës ndaj kushteve të ndryshme ambientale dhe të motit.

  Inverteri Fronius Symo 12.5-3-M WLAN është zgjedhja e shkëlqyer për ata që kërkojnë një inverter të fuqishëm, të besueshëm dhe të përshtatshëm për sisteme të mëdha të energjisë diellore, duke ofruar një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës dhe lehtësisë së përdorimit.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.