Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Fronius 15 kw

Inverter Fronius 15 kw

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverteri Fronius me kapacitet prej 15 kW është një zgjidhje e fuqishme për sisteme të mëdha të energjisë diellore për shtëpi private, ndërmarrje, ose projekte të mëdha komerciale. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të këtij inverteri:

 1. Kapacitet i Madh: Me një kapacitet prej 15 kW, ky inverter është i përshtatshëm për instalime të mëdha, duke ofruar prodhim të konsiderueshëm të energjisë elektrike nga panelat e diellit.

 2. Efikasitet i Lartë: Fronius është një markë e njohur për efikasitetin e inverterëve të tyre. Kjo pajisje ofron një konvertim efikas të energjisë diellore në energji elektrike, duke maksimizuar prodhimin dhe përfitueshmërinë e sistemit.

 3. Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, ku përdoruesit mund të monitorojnë dhe të menaxhojnë performancën e sistemit në kohë reale.

 4. Integrim me Sisteme të Monitorimit dhe Menaxhimit të Energjisë: Përmban teknologji të avancuara për të lejuar lidhjen me sisteme të monitorimit të energjisë për të kontrolluar dhe menaxhuar performancën e sistemit në distancë.

 5. Rezistencë dhe Durabilitet: Inverteri është i ndërtuar me materiale të larta cilësie dhe teknologji të sigurisë për të siguruar që të jetë i qëndrueshëm dhe i përshtatshëm për operacione të gjata.

Inverteri Fronius me kapacitet prej 15 kW është zgjedhja e shkëlqyer për ata që kërkojnë një inverter të fuqishëm dhe të besueshëm për sisteme të mëdha të energjisë diellore. Ai siguron një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës, efikasitetit dhe durabilitetit.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverteri Fronius me kapacitet prej 15 kW është një zgjidhje e fuqishme për sisteme të mëdha të energjisë diellore për shtëpi private, ndërmarrje, ose projekte të mëdha komerciale. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të këtij inverteri:

  1. Kapacitet i Madh: Me një kapacitet prej 15 kW, ky inverter është i përshtatshëm për instalime të mëdha, duke ofruar prodhim të konsiderueshëm të energjisë elektrike nga panelat e diellit.

  2. Efikasitet i Lartë: Fronius është një markë e njohur për efikasitetin e inverterëve të tyre. Kjo pajisje ofron një konvertim efikas të energjisë diellore në energji elektrike, duke maksimizuar prodhimin dhe përfitueshmërinë e sistemit.

  3. Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, ku përdoruesit mund të monitorojnë dhe të menaxhojnë performancën e sistemit në kohë reale.

  4. Integrim me Sisteme të Monitorimit dhe Menaxhimit të Energjisë: Përmban teknologji të avancuara për të lejuar lidhjen me sisteme të monitorimit të energjisë për të kontrolluar dhe menaxhuar performancën e sistemit në distancë.

  5. Rezistencë dhe Durabilitet: Inverteri është i ndërtuar me materiale të larta cilësie dhe teknologji të sigurisë për të siguruar që të jetë i qëndrueshëm dhe i përshtatshëm për operacione të gjata.

  Inverteri Fronius me kapacitet prej 15 kW është zgjedhja e shkëlqyer për ata që kërkojnë një inverter të fuqishëm dhe të besueshëm për sisteme të mëdha të energjisë diellore. Ai siguron një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës, efikasitetit dhe durabilitetit.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.