Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Fronius 27 - 0.3 - S Wlan ECO

Inverter Fronius 27 - 0.3 - S Wlan ECO

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverteri Fronius 27.0-3-S WLAN ECO është një zgjidhje e fuqishme dhe e avancuar për sisteme të mëdha të energjisë diellore. Kjo pajisje ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës, efikasitetit dhe teknologjisë së avancuar. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të këtij inverteri:

 1. Kapacitet i Madh: Me një kapacitet prej 27 kW, ky inverter është i përshtatshëm për instalime të mëdha, duke ofruar prodhim të lartë të energjisë elektrike nga panelat e diellit.

 2. Efikasitet i Lartë: Pajisja përdor teknologji të avancuara për të siguruar një konvertim efikas të energjisë diellore në energji elektrike, duke përmirësuar prodhimin dhe përfitueshmërinë e sistemit.

 3. Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, ku përdoruesit mund të monitorojnë dhe të menaxhojnë performancën e sistemit në kohë reale.

 4. Komunikim WLAN: Përmban një modul WLAN të integruar, duke e bërë të mundur lidhjen e inverterit me rrjetin lokal të Wi-Fi-së për monitorimin e largët dhe menaxhimin e sistemit nga distanca përmes aplikacioneve të dedikuara.

 5. Funksionim Ekologjik (ECO): Pajisja është dizajnuar për të minimizuar konsumin e energjisë dhe për të përmirësuar efikasitetin në mënyrë që të jetë më e mirë për ambientin dhe për pronarin e sistemit.

 6. Rezistencë dhe Durabilitet: Inverteri është i ndërtuar për të zgjatur dhe për të ofruar rezistencë ndaj kushteve të ndryshme ambientale dhe të motit, duke garantuar një operacion të qëndrueshëm në kohë.

Inverteri Fronius 27.0-3-S WLAN ECO është zgjedhja e shkëlqyer për projekte të mëdha të energjisë diellore që kërkojnë një performancë të lartë, efikasitet dhe ndërfaqe të përdoruesit të përshtatshme për monitorimin dhe menaxhimin e sistemit.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverteri Fronius 27.0-3-S WLAN ECO është një zgjidhje e fuqishme dhe e avancuar për sisteme të mëdha të energjisë diellore. Kjo pajisje ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës, efikasitetit dhe teknologjisë së avancuar. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të këtij inverteri:

  1. Kapacitet i Madh: Me një kapacitet prej 27 kW, ky inverter është i përshtatshëm për instalime të mëdha, duke ofruar prodhim të lartë të energjisë elektrike nga panelat e diellit.

  2. Efikasitet i Lartë: Pajisja përdor teknologji të avancuara për të siguruar një konvertim efikas të energjisë diellore në energji elektrike, duke përmirësuar prodhimin dhe përfitueshmërinë e sistemit.

  3. Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, ku përdoruesit mund të monitorojnë dhe të menaxhojnë performancën e sistemit në kohë reale.

  4. Komunikim WLAN: Përmban një modul WLAN të integruar, duke e bërë të mundur lidhjen e inverterit me rrjetin lokal të Wi-Fi-së për monitorimin e largët dhe menaxhimin e sistemit nga distanca përmes aplikacioneve të dedikuara.

  5. Funksionim Ekologjik (ECO): Pajisja është dizajnuar për të minimizuar konsumin e energjisë dhe për të përmirësuar efikasitetin në mënyrë që të jetë më e mirë për ambientin dhe për pronarin e sistemit.

  6. Rezistencë dhe Durabilitet: Inverteri është i ndërtuar për të zgjatur dhe për të ofruar rezistencë ndaj kushteve të ndryshme ambientale dhe të motit, duke garantuar një operacion të qëndrueshëm në kohë.

  Inverteri Fronius 27.0-3-S WLAN ECO është zgjedhja e shkëlqyer për projekte të mëdha të energjisë diellore që kërkojnë një performancë të lartë, efikasitet dhe ndërfaqe të përdoruesit të përshtatshme për monitorimin dhe menaxhimin e sistemit.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.