Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Fronius 50 Tauro Eco

Inverter Fronius 50 Tauro Eco

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverteri Ongrid Fronius Tauro ECO me kapacitet prej 50 kW është një zgjidhje e shkëlqyer për sisteme të mëdha të energjisë diellore, si për aplikacione komerciale dhe industriale. Ky inverter ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës, efikasitetit dhe qëndrueshmërisë për të përballuar kërkesat e projekteve të mëdha të energjisë diellore. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të këtij inverteri:

1. **Kapacitet i Madh**: Me një kapacitet prej 50 kW, ky inverter është i përshtatshëm për instalime të mëdha komerciale dhe industriale, duke ofruar një prodhim të konsiderueshëm të energjisë elektrike nga panelat e diellit.

2. **Efikasitet i Lartë**: Pajisja është e dizajnuar për të ofruar një efikasitet të lartë të konvertimit të energjisë diellore në energji elektrike, duke përmirësuar prodhimin dhe përfitueshmërinë e sistemit.

3. **Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme**: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar informacion të qartë dhe mundësinë për të monitoruar dhe menaxhuar performancën e sistemit në kohë reale.

4. **Funksionim Ekologjik (ECO)**: Pajisja është e dizajnuar për të minimizuar konsumin e energjisë dhe për të përmirësuar efikasitetin në mënyrë që të jetë më e mirë për ambientin dhe për pronarin e sistemit.

5. **Rezistencë dhe Durabilitet**: Konstruksioni i inverterit është i përshtatshëm për operacione intensive dhe siguron një nivel të lartë të rezistencës ndaj kushteve të ndryshme ambientale dhe të motit.

Inverteri Ongrid Fronius Tauro ECO 50 kW është zgjedhja e shkëlqyer për projekte të mëdha të energjisë diellore në industri dhe sektorin komercial që kërkojnë një inverter të fuqishëm, efikas dhe të qëndrueshëm. Ai siguron një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës dhe qëndrueshmërisë për të përmbushur nevojat e sistemeve të energjisë diellore të mëdha.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverteri Ongrid Fronius Tauro ECO me kapacitet prej 50 kW është një zgjidhje e shkëlqyer për sisteme të mëdha të energjisë diellore, si për aplikacione komerciale dhe industriale. Ky inverter ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës, efikasitetit dhe qëndrueshmërisë për të përballuar kërkesat e projekteve të mëdha të energjisë diellore. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të këtij inverteri:

  1. **Kapacitet i Madh**: Me një kapacitet prej 50 kW, ky inverter është i përshtatshëm për instalime të mëdha komerciale dhe industriale, duke ofruar një prodhim të konsiderueshëm të energjisë elektrike nga panelat e diellit.

  2. **Efikasitet i Lartë**: Pajisja është e dizajnuar për të ofruar një efikasitet të lartë të konvertimit të energjisë diellore në energji elektrike, duke përmirësuar prodhimin dhe përfitueshmërinë e sistemit.

  3. **Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme**: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar informacion të qartë dhe mundësinë për të monitoruar dhe menaxhuar performancën e sistemit në kohë reale.

  4. **Funksionim Ekologjik (ECO)**: Pajisja është e dizajnuar për të minimizuar konsumin e energjisë dhe për të përmirësuar efikasitetin në mënyrë që të jetë më e mirë për ambientin dhe për pronarin e sistemit.

  5. **Rezistencë dhe Durabilitet**: Konstruksioni i inverterit është i përshtatshëm për operacione intensive dhe siguron një nivel të lartë të rezistencës ndaj kushteve të ndryshme ambientale dhe të motit.

  Inverteri Ongrid Fronius Tauro ECO 50 kW është zgjedhja e shkëlqyer për projekte të mëdha të energjisë diellore në industri dhe sektorin komercial që kërkojnë një inverter të fuqishëm, efikas dhe të qëndrueshëm. Ai siguron një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës dhe qëndrueshmërisë për të përmbushur nevojat e sistemeve të energjisë diellore të mëdha.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.