Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Fronius 6 - 3 - M Symo Wlan

Inverter Fronius 6 - 3 - M Symo Wlan

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverter Fronius 6 - 3 - M Symo Wlan

Emri i Produktit: Inverter Fronius 6 - 3 - M Symo Wlan
Përshkrimi: Inverteri Fronius 6 - 3 - M Symo Wlan është një inverter i fuqishëm dhe i përparuar për sistemet e energjisë diellore. Ai ofron një kapacitet prej 6 kilovatësh (kW) dhe ka një teknologji të avancuar për të siguruar efikasitetin dhe performancën optimale të prodhimit të energjisë diellore. Përveç kësaj, ai ka një modul WLAN integruar për të mundësuar monitorimin dhe kontrollin e largët të sistemit nëpërmjet një aplikacioni të specializuar.
Tipi i Produktit: Inverter
Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Teknologjia e Avancuar, Modul WLAN
Kapaciteti: 6kW
Funksionet Shtesë: Modul WLAN për monitorim dhe kontroll të largët

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverter Fronius 6 - 3 - M Symo Wlan

  Emri i Produktit: Inverter Fronius 6 - 3 - M Symo Wlan
  Përshkrimi: Inverteri Fronius 6 - 3 - M Symo Wlan është një inverter i fuqishëm dhe i përparuar për sistemet e energjisë diellore. Ai ofron një kapacitet prej 6 kilovatësh (kW) dhe ka një teknologji të avancuar për të siguruar efikasitetin dhe performancën optimale të prodhimit të energjisë diellore. Përveç kësaj, ai ka një modul WLAN integruar për të mundësuar monitorimin dhe kontrollin e largët të sistemit nëpërmjet një aplikacioni të specializuar.
  Tipi i Produktit: Inverter
  Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Teknologjia e Avancuar, Modul WLAN
  Kapaciteti: 6kW
  Funksionet Shtesë: Modul WLAN për monitorim dhe kontroll të largët

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.