Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Fronius 10 Symo M

Inverter Fronius 10 Symo M

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverteri Fronius Symo 10.0-3-M është një pajisje e avancuar për konvertimin e energjisë së diellit në energji elektrike të përdorshme për shtëpitë ose bizneset. Ky inverter ofron një shkallë të lartë efikasiteti dhe performancë të qëndrueshme, duke ofruar një rrjedhë të qëndrueshme të energjisë elektrike nga panelat e diellit në rrjetin elektrik.

Këtu janë disa nga tiparet kryesore të Inverterit Fronius Symo 10.0-3-M:

 1. Efikasiteti i Lartë: Inverteri është projektuar për të ofruar një efikasitet të lartë të konvertimit të energjisë së diellit në energji elektrike, duke maksimizuar prodhimin e energjisë dhe duke zvogëluar humbjet.

 2. Monitorimi i Performancës: Përmes një platforme monitorimi të integruar, përdoruesit mund të monitorojnë dhe të kontrollojnë performancën e sistemit të tyre të energjisë diellore në kohë reale.

 3. Funksionim i Qetë: Inverteri është i dizajnuar për të punuar me një zhurmë minimale, duke ofruar një mjedis të qetë të instalimit për shtëpitë dhe bizneset.

 4. Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar mundësinë e konfigurimit të parametrave dhe monitorimit të performancës.

 5. Rezistencë ndaj Kushteve të Ndryshme: Me një konstruksion të qëndrueshëm dhe një sërë masash të sigurisë, inverteri është i përshtatshëm për të punuar në kushte të ndryshme ambientale dhe të motit.

 6. Integrime të Avancuara: Pajisja është e pajisur me teknologji të avancuara të integruara, duke përfshirë komunikim të inteligjent me sistemet e monitorimit dhe menaxhimit të energjisë.

Inverteri Fronius Symo 10.0-3-M është zgjedhja e shkëlqyer për ata që janë në kërkim të një zgjidhjeje të besueshme dhe efikase për konvertimin e energjisë së diellit në energji elektrike.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverteri Fronius Symo 10.0-3-M është një pajisje e avancuar për konvertimin e energjisë së diellit në energji elektrike të përdorshme për shtëpitë ose bizneset. Ky inverter ofron një shkallë të lartë efikasiteti dhe performancë të qëndrueshme, duke ofruar një rrjedhë të qëndrueshme të energjisë elektrike nga panelat e diellit në rrjetin elektrik.

  Këtu janë disa nga tiparet kryesore të Inverterit Fronius Symo 10.0-3-M:

  1. Efikasiteti i Lartë: Inverteri është projektuar për të ofruar një efikasitet të lartë të konvertimit të energjisë së diellit në energji elektrike, duke maksimizuar prodhimin e energjisë dhe duke zvogëluar humbjet.

  2. Monitorimi i Performancës: Përmes një platforme monitorimi të integruar, përdoruesit mund të monitorojnë dhe të kontrollojnë performancën e sistemit të tyre të energjisë diellore në kohë reale.

  3. Funksionim i Qetë: Inverteri është i dizajnuar për të punuar me një zhurmë minimale, duke ofruar një mjedis të qetë të instalimit për shtëpitë dhe bizneset.

  4. Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar mundësinë e konfigurimit të parametrave dhe monitorimit të performancës.

  5. Rezistencë ndaj Kushteve të Ndryshme: Me një konstruksion të qëndrueshëm dhe një sërë masash të sigurisë, inverteri është i përshtatshëm për të punuar në kushte të ndryshme ambientale dhe të motit.

  6. Integrime të Avancuara: Pajisja është e pajisur me teknologji të avancuara të integruara, duke përfshirë komunikim të inteligjent me sistemet e monitorimit dhe menaxhimit të energjisë.

  Inverteri Fronius Symo 10.0-3-M është zgjedhja e shkëlqyer për ata që janë në kërkim të një zgjidhjeje të besueshme dhe efikase për konvertimin e energjisë së diellit në energji elektrike.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.