Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter HUAWEI 36 KTL

Inverter HUAWEI 36 KTL

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverter HUAWEI 36 KTL

Emri i Produktit: Inverter HUAWEI 36 KTL
Përshkrimi: Inverteri HUAWEI 36 KTL është një inverter i fuqishëm dhe i avancuar për sisteme diellore të mesme dhe të mëdha. Me një kapacitet prej 36 kilovatësh (kW), ky inverter është i përshtatshëm për përdorim në instalime diellore komerciale ose industriale. Ai ofron një kombinim të lartë të efikasitetit dhe performancës për të siguruar prodhimin maksimal të energjisë diellore.
Tipi i Produktit: Inverter
Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Avancimi Teknologjik
Kapaciteti: 36kW
Aplikacionet: Instalime diellore komerciale ose industriale
Funksionet Shtesë: Mund të ketë funksione shtesë për menaxhimin e energjisë, monitorimin e performancës dhe sigurinë e sistemit.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverter HUAWEI 36 KTL

  Emri i Produktit: Inverter HUAWEI 36 KTL
  Përshkrimi: Inverteri HUAWEI 36 KTL është një inverter i fuqishëm dhe i avancuar për sisteme diellore të mesme dhe të mëdha. Me një kapacitet prej 36 kilovatësh (kW), ky inverter është i përshtatshëm për përdorim në instalime diellore komerciale ose industriale. Ai ofron një kombinim të lartë të efikasitetit dhe performancës për të siguruar prodhimin maksimal të energjisë diellore.
  Tipi i Produktit: Inverter
  Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Avancimi Teknologjik
  Kapaciteti: 36kW
  Aplikacionet: Instalime diellore komerciale ose industriale
  Funksionet Shtesë: Mund të ketë funksione shtesë për menaxhimin e energjisë, monitorimin e performancës dhe sigurinë e sistemit.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.