Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Huawei SUN2000-105KTL-H1

Inverter Huawei SUN2000-105KTL-H1

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverter Huawei SUN2000-105KTL-H1

Emri i Produktit: Inverter Huawei SUN2000-105KTL-H1
Përshkrimi: Inverteri Huawei SUN2000-105KTL-H1 është një inverter i fuqishëm dhe i përparuar i përdorur për sisteme të mëdha diellore. Ai ofron një kapacitet prej 105 kilovatësh (kW) dhe ka dizajn të përshtatshëm për instalime nëpër ambientet e ndryshme.
Tipi i Produktit: Inverter
Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Teknologjia e avancuar
Kapaciteti: 105kW
Funksionet Shtesë: Mund të ketë funksione shtesë të përforcuara për menaxhimin e energjisë, monitorimin e performancës dhe sigurinë e sistemit.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverter Huawei SUN2000-105KTL-H1

  Emri i Produktit: Inverter Huawei SUN2000-105KTL-H1
  Përshkrimi: Inverteri Huawei SUN2000-105KTL-H1 është një inverter i fuqishëm dhe i përparuar i përdorur për sisteme të mëdha diellore. Ai ofron një kapacitet prej 105 kilovatësh (kW) dhe ka dizajn të përshtatshëm për instalime nëpër ambientet e ndryshme.
  Tipi i Produktit: Inverter
  Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Teknologjia e avancuar
  Kapaciteti: 105kW
  Funksionet Shtesë: Mund të ketë funksione shtesë të përforcuara për menaxhimin e energjisë, monitorimin e performancës dhe sigurinë e sistemit.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.