Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Huawei 10 KTL

Inverter Huawei 10 KTL

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverter Huawei 10 KTL

Emri i Produktit: Inverter Huawei 10 KTL
Përshkrimi: Inverteri Huawei 10 KTL është një inverter i fuqishëm dhe i avancuar për sisteme diellore të vogla dhe të mesme. Me një kapacitet prej 10 kilovatësh (kW), ky inverter është i përshtatshëm për përdorim në instalime diellore në banesa private, komerciale ose industriale të mesme. Ai ofron një kombinim të lartë të efikasitetit dhe performancës për të siguruar prodhimin maksimal të energjisë diellore.
Tipi i Produktit: Inverter
Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Avancimi Teknologjik
Kapaciteti: 10kW
Aplikacionet: Instalime diellore në banesa private, komerciale ose industriale të mesme
Funksionet Shtesë: Mund të ketë funksione shtesë për menaxhimin e energjisë, monitorimin e performancës dhe sigurinë e sistemit.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverter Huawei 10 KTL

  Emri i Produktit: Inverter Huawei 10 KTL
  Përshkrimi: Inverteri Huawei 10 KTL është një inverter i fuqishëm dhe i avancuar për sisteme diellore të vogla dhe të mesme. Me një kapacitet prej 10 kilovatësh (kW), ky inverter është i përshtatshëm për përdorim në instalime diellore në banesa private, komerciale ose industriale të mesme. Ai ofron një kombinim të lartë të efikasitetit dhe performancës për të siguruar prodhimin maksimal të energjisë diellore.
  Tipi i Produktit: Inverter
  Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Avancimi Teknologjik
  Kapaciteti: 10kW
  Aplikacionet: Instalime diellore në banesa private, komerciale ose industriale të mesme
  Funksionet Shtesë: Mund të ketë funksione shtesë për menaxhimin e energjisë, monitorimin e performancës dhe sigurinë e sistemit.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.