Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Platinium 13kw

Inverter Platinium 13kw

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 88,000.00
Sale price Lek 88,000.00 Regular price Lek 130,000.00
Save Lek 42,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverter Platinium 13kw

Emri i Produktit: Inverter Platinum 13kW
Përshkrimi: Inverteri Platinum 13kW është një inverter i fuqishëm dhe efikas që përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh, përfshirë sisteme energjie diellore. Ai ofron një kombinim të lartë të efikasitetit, punës së qetë dhe jetëgjatësisë së gjatë.
Tipi i Produktit: Inverter
Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Jetëgjatësia, Punë e qetë
Kapaciteti: 13kW
Aplikacionet: Sisteme energjie diellore

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 88,000.00
  Sale price Lek 88,000.00 Regular price Lek 130,000.00
  Save Lek 42,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverter Platinium 13kw

  Emri i Produktit: Inverter Platinum 13kW
  Përshkrimi: Inverteri Platinum 13kW është një inverter i fuqishëm dhe efikas që përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh, përfshirë sisteme energjie diellore. Ai ofron një kombinim të lartë të efikasitetit, punës së qetë dhe jetëgjatësisë së gjatë.
  Tipi i Produktit: Inverter
  Karakteristikat Kryesore: Fuqia, Efikasiteti, Jetëgjatësia, Punë e qetë
  Kapaciteti: 13kW
  Aplikacionet: Sisteme energjie diellore

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.