Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Llampa E27 12-85vdc 10w led

Llampa E27 12-85vdc 10w led

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Llampa LED me bazë E27 dhe fuqi 10W, e përshtatshme për tensione të ndryshme nga 12V deri në 85V DC, është një zgjedhje e shkëlqyer për aplikacione off-grid dhe për përdorim me sisteme fotovoltai ose të tjera burime të tensionit të ulët. Këtu janë disa tipare të kësaj llampe LED:

1. **Bazë E27**: Bazë standarde e lampave, e cila është e përshtatshme për shumicën e shtojcave të dritës të zakonshme dhe pajisjeve të ndriçimit.

2. **Fuqia e Ndriçimit 10W**: Me fuqinë e saj prej 10W, kjo llampë ofron një ndriçim të mjaftueshëm për shumë përdorime të shtëpisë, ambientet komerciale të vogla, apo përdorime të tjera të brendshme.

3. **Fuqia e Zgjeruar e Tensionit**: Mundësia e përdorimit të kësaj llampe me tensione të ndryshme, nga 12V deri në 85V DC, e bën atë të përshtatshme për aplikacione off-grid, duke përfshirë edhe instalime me sisteme fotovoltaik.

4. **Efikasiteti i Lartë**: Llampat LED janë të njohura për efikasitetin e tyre të lartë energjetik, duke konsumuar shumë më pak energji krahasuar me llojet tradicionale të llambave, ndërsa ofrojnë një ndriçim të ngjashëm ose më të mirë.

5. **Jetëgjatësia e Gjatë**: Llampat LED kanë një jetëgjatësi më të gjatë krahasuar me llampat tradicionale, duke reduktuar nevojën për zëvendësime të shpeshta dhe duke ulur kostot e mirëmbajtjes.

6. **Ndriçim i Ngrohtë dhe Cilësi i Mirë**: Llampat LED shpesh ofrojnë një dritë të pastër dhe të ndritshme, me ngjyrë të përmbajtur dhe cilësi të lartë të ndriçimit, duke krijuar një ambient të këndshëm dhe të shëndetshëm për të jetuar dhe punuar.

Kjo llampë LED me bazë E27 dhe fuqi 10W, e përshtatshme për tensione të ndryshme nga 12V deri në 85V DC, është zgjedhja e shkëlqyer për të furnizuar ndriçim të efektshëm dhe të energjisë së lartë për shumë aplikacione të ndryshme.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Llampa LED me bazë E27 dhe fuqi 10W, e përshtatshme për tensione të ndryshme nga 12V deri në 85V DC, është një zgjedhje e shkëlqyer për aplikacione off-grid dhe për përdorim me sisteme fotovoltai ose të tjera burime të tensionit të ulët. Këtu janë disa tipare të kësaj llampe LED:

  1. **Bazë E27**: Bazë standarde e lampave, e cila është e përshtatshme për shumicën e shtojcave të dritës të zakonshme dhe pajisjeve të ndriçimit.

  2. **Fuqia e Ndriçimit 10W**: Me fuqinë e saj prej 10W, kjo llampë ofron një ndriçim të mjaftueshëm për shumë përdorime të shtëpisë, ambientet komerciale të vogla, apo përdorime të tjera të brendshme.

  3. **Fuqia e Zgjeruar e Tensionit**: Mundësia e përdorimit të kësaj llampe me tensione të ndryshme, nga 12V deri në 85V DC, e bën atë të përshtatshme për aplikacione off-grid, duke përfshirë edhe instalime me sisteme fotovoltaik.

  4. **Efikasiteti i Lartë**: Llampat LED janë të njohura për efikasitetin e tyre të lartë energjetik, duke konsumuar shumë më pak energji krahasuar me llojet tradicionale të llambave, ndërsa ofrojnë një ndriçim të ngjashëm ose më të mirë.

  5. **Jetëgjatësia e Gjatë**: Llampat LED kanë një jetëgjatësi më të gjatë krahasuar me llampat tradicionale, duke reduktuar nevojën për zëvendësime të shpeshta dhe duke ulur kostot e mirëmbajtjes.

  6. **Ndriçim i Ngrohtë dhe Cilësi i Mirë**: Llampat LED shpesh ofrojnë një dritë të pastër dhe të ndritshme, me ngjyrë të përmbajtur dhe cilësi të lartë të ndriçimit, duke krijuar një ambient të këndshëm dhe të shëndetshëm për të jetuar dhe punuar.

  Kjo llampë LED me bazë E27 dhe fuqi 10W, e përshtatshme për tensione të ndryshme nga 12V deri në 85V DC, është zgjedhja e shkëlqyer për të furnizuar ndriçim të efektshëm dhe të energjisë së lartë për shumë aplikacione të ndryshme.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.