Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Inverter Fronius 4.6 Primo L

Inverter Fronius 4.6 Primo L

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 96,000.00
Sale price Lek 96,000.00 Regular price Lek 120,000.00
Save Lek 24,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Inverteri Fronius Primo 4.6 kW L është një zgjidhje e shkëlqyer për sisteme të mesme të energjisë diellore, veçanërisht për shtëpitë private dhe ndërtesat komerciale më të vogla. Kjo pajisje ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës, efikasitetit dhe përshtatshmërisë për ndërtesat me nevoja të energjisë të shkallës së mesme. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të këtij inverteri:

 1. Kapacitet i Përshtatshëm: Me një kapacitet prej 4.6 kW, ky inverter është i përshtatshëm për sisteme të mesme të energjisë diellore, duke ofruar një prodhim të konsiderueshëm të energjisë elektrike nga panelat e diellit.

 2. Efikasitet i Lartë: Pajisja është e dizajnuar për të ofruar një konvertim efikas të energjisë diellore në energji elektrike, duke përmirësuar prodhimin dhe përfitueshmërinë e sistemit.

 3. Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar informacion të qartë dhe mundësinë për të monitoruar dhe menaxhuar performancën e sistemit në kohë reale.

 4. Ndërlidhje e Thjeshtë: Inverteri ka një dizajn të thjeshtë për instalim dhe ndërlidhje me panelat e diellit dhe rrjetin elektrik të shtëpisë ose ndërtesës.

 5. Rezistencë dhe Durabilitet: Konstruksioni i inverterit është i përshtatshëm për operacione të gjata dhe siguron një nivel të lartë të rezistencës ndaj kushteve të ndryshme ambientale dhe të motit.

Inverteri Fronius Primo 4.6 kW L është zgjedhja e shkëlqyer për pronarët e shtëpive private dhe ndërtesave komerciale më të vogla që kërkojnë një zgjidhje efikase dhe të besueshme për të përdorur energjinë diellore për të zvogëluar faturat e energjisë dhe për të kontribuar në mbrojtjen e mjedisit.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 96,000.00
  Sale price Lek 96,000.00 Regular price Lek 120,000.00
  Save Lek 24,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Inverteri Fronius Primo 4.6 kW L është një zgjidhje e shkëlqyer për sisteme të mesme të energjisë diellore, veçanërisht për shtëpitë private dhe ndërtesat komerciale më të vogla. Kjo pajisje ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të performancës, efikasitetit dhe përshtatshmërisë për ndërtesat me nevoja të energjisë të shkallës së mesme. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të këtij inverteri:

  1. Kapacitet i Përshtatshëm: Me një kapacitet prej 4.6 kW, ky inverter është i përshtatshëm për sisteme të mesme të energjisë diellore, duke ofruar një prodhim të konsiderueshëm të energjisë elektrike nga panelat e diellit.

  2. Efikasitet i Lartë: Pajisja është e dizajnuar për të ofruar një konvertim efikas të energjisë diellore në energji elektrike, duke përmirësuar prodhimin dhe përfitueshmërinë e sistemit.

  3. Ndërfaqe e Përdoruesit të Përshtatshme: Inverteri vjen me një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, duke ofruar informacion të qartë dhe mundësinë për të monitoruar dhe menaxhuar performancën e sistemit në kohë reale.

  4. Ndërlidhje e Thjeshtë: Inverteri ka një dizajn të thjeshtë për instalim dhe ndërlidhje me panelat e diellit dhe rrjetin elektrik të shtëpisë ose ndërtesës.

  5. Rezistencë dhe Durabilitet: Konstruksioni i inverterit është i përshtatshëm për operacione të gjata dhe siguron një nivel të lartë të rezistencës ndaj kushteve të ndryshme ambientale dhe të motit.

  Inverteri Fronius Primo 4.6 kW L është zgjedhja e shkëlqyer për pronarët e shtëpive private dhe ndërtesave komerciale më të vogla që kërkojnë një zgjidhje efikase dhe të besueshme për të përdorur energjinë diellore për të zvogëluar faturat e energjisë dhe për të kontribuar në mbrojtjen e mjedisit.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.