Skip to product information
1 of 4

panelebesi

SKU:9

Inverter Sungrow 6 kw monofaze

Inverter Sungrow 6 kw monofaze

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 79,000.00
Sale price Lek 79,000.00 Regular price
Save Lek -79,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Zbuloni potencialin e plotë të sistemit tuaj diellor rezidencial me Inverterin e Serisë Rezidenciale Sungrow 6kW monofaze. I projektuar për të përdorur energjinë e mjaftueshme nga dielli, ky inverter inovativ ofron performancë, efikasitet dhe besueshmëri të pamatshme, duke siguruar prodhim maksimal të energjisë për shtëpinë tuaj.

Veçoritë:

 1. Efikasitet i Lartë: Inverteri Sungrow 6kW monofaze është projektuar me teknologji të avancuar për të ofruar nivele të jashtëzakonshme të efikasitetit, duke konvertuar më shumë dritë diellore në energji të përdorshme për konsumin tuaj në shtëpi.

 2. MPPT në Nivelin e Serisë: Me algoritma të avancuar të Pikës Maksimale të Energjisë (MPPT), ky inverter optimizon konvertimin e energjisë duke gjurmuar vazhdimisht pikën maksimale të energjisë për çdo seri paneli diellor, edhe në kushte të vështira të motit.

 3. Dizajn i Kompakt: Elegant dhe i kompakt, inverteri Sungrow integrohet pa vështirësi në hapësirën tuaj rezidenciale pa kompromis në performancë. Dizajni i tij që kursen hapësirë bën instalimin pa mundime, duke lejuar mundësi vendosjeje fleksibile.

 4. Performancë e Besueshme: Ndërtuar për të rezistuar në kohën e provës, Inverteri Sungrow 6kW monofaze është projektuar me pjesë cilësore dhe kalon testime të rrepta të cilësisë për të siguruar qëndrueshmëri dhe durueshmëri afatgjatë.

 5. Monitorimi Smart: Monitoroni performancën e sistemit tuaj diellor në çdo kohë, kudo me karakteristikat e monitorimit të integruara. Merrni qasje në të dhëna në kohë reale për prodhimin e energjisë, gjendjen e sistemit dhe më shumë përmes ndërfaqes së lehtë për përdoruesit.

 6. Permbushja e Sigurise: Siguria është parësore, dhe inverteri Sungrow është i pajisur me mekanizma mbrojtës të shumta për të mbrojtur si sistemin tuaj diellor ashtu edhe shtëpinë tuaj. Nga mbrojtja nga tensioni i lartë deri te aftësitë kundër-isoluese, qëndroni të sigurt se investimi juaj është i mbrojtur mirë.

 7. Mirëmbajtja e lehtë: Ka kërkesat minimale të mirëmbajtjes. Inverteri Sungrow është i dizajnuar për shërbim të lehtë, duke siguruar operim pa mundime dhe kohëzgjatje maksimale për sistemin tuaj diellor.

Përjetojeni të ardhmen e energjisë diellore rezidenciale me Inverterin e Serisë Rezidenciale Sungrow 6kW monofaze. Fuqizoni shtëpinë tuaj me energji të pastër, të ripërdorshme duke reduktuar gjurmën tuaj karbonike dhe faturat e energjisë. Bashkohuni me revolucionin diellor sot me Sungrow.

 

Te dhenat teknike

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 79,000.00
  Sale price Lek 79,000.00 Regular price
  Save Lek -79,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Zbuloni potencialin e plotë të sistemit tuaj diellor rezidencial me Inverterin e Serisë Rezidenciale Sungrow 6kW monofaze. I projektuar për të përdorur energjinë e mjaftueshme nga dielli, ky inverter inovativ ofron performancë, efikasitet dhe besueshmëri të pamatshme, duke siguruar prodhim maksimal të energjisë për shtëpinë tuaj.

  Veçoritë:

  1. Efikasitet i Lartë: Inverteri Sungrow 6kW monofaze është projektuar me teknologji të avancuar për të ofruar nivele të jashtëzakonshme të efikasitetit, duke konvertuar më shumë dritë diellore në energji të përdorshme për konsumin tuaj në shtëpi.

  2. MPPT në Nivelin e Serisë: Me algoritma të avancuar të Pikës Maksimale të Energjisë (MPPT), ky inverter optimizon konvertimin e energjisë duke gjurmuar vazhdimisht pikën maksimale të energjisë për çdo seri paneli diellor, edhe në kushte të vështira të motit.

  3. Dizajn i Kompakt: Elegant dhe i kompakt, inverteri Sungrow integrohet pa vështirësi në hapësirën tuaj rezidenciale pa kompromis në performancë. Dizajni i tij që kursen hapësirë bën instalimin pa mundime, duke lejuar mundësi vendosjeje fleksibile.

  4. Performancë e Besueshme: Ndërtuar për të rezistuar në kohën e provës, Inverteri Sungrow 6kW monofaze është projektuar me pjesë cilësore dhe kalon testime të rrepta të cilësisë për të siguruar qëndrueshmëri dhe durueshmëri afatgjatë.

  5. Monitorimi Smart: Monitoroni performancën e sistemit tuaj diellor në çdo kohë, kudo me karakteristikat e monitorimit të integruara. Merrni qasje në të dhëna në kohë reale për prodhimin e energjisë, gjendjen e sistemit dhe më shumë përmes ndërfaqes së lehtë për përdoruesit.

  6. Permbushja e Sigurise: Siguria është parësore, dhe inverteri Sungrow është i pajisur me mekanizma mbrojtës të shumta për të mbrojtur si sistemin tuaj diellor ashtu edhe shtëpinë tuaj. Nga mbrojtja nga tensioni i lartë deri te aftësitë kundër-isoluese, qëndroni të sigurt se investimi juaj është i mbrojtur mirë.

  7. Mirëmbajtja e lehtë: Ka kërkesat minimale të mirëmbajtjes. Inverteri Sungrow është i dizajnuar për shërbim të lehtë, duke siguruar operim pa mundime dhe kohëzgjatje maksimale për sistemin tuaj diellor.

  Përjetojeni të ardhmen e energjisë diellore rezidenciale me Inverterin e Serisë Rezidenciale Sungrow 6kW monofaze. Fuqizoni shtëpinë tuaj me energji të pastër, të ripërdorshme duke reduktuar gjurmën tuaj karbonike dhe faturat e energjisë. Bashkohuni me revolucionin diellor sot me Sungrow.

   

  Te dhenat teknike

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.