Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Lynx Power In (M10)

Lynx Power In (M10)

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Victron Energy Lynx Power In (M10) është një pjesë e sistemit të paneleve të energjisë së diellit të prodhuar nga kompania Victron Energy. Kjo pjesë specifike është dizajnuar për të lejuar lidhjen e kabllave të energjisë në një sistem të integruar të energjisë, duke përfshirë sistemet e baterive, panelet diellore dhe pajisjet e tjera të energjisë.

Karakteristikat kryesore të Victron Energy Lynx Power In (M10) mund të përfshijnë:

 1. Lidhja e Energjisë: Përmban terminalin e njohur si "M10", i cili është i përshtatshëm për kabllot e energjisë të caktuara.

 2. Kualitet i Lartë: Si prodhues i njohur në fushën e energjisë së diellit dhe pajisjeve të energjisë, Victron Energy siguron një standard të lartë të cilësisë për produktet e tyre.

 3. Kompatibilitet i Gjerë: Produkti mund të jetë i përshtatshëm për të punuar me një gamë të gjerë pajisjesh të prodhuara nga Victron Energy dhe të tjera kompani të njohura në treg.

 4. Fleksibilitet i Sistemit: Përshtatet për të ndihmuar në lidhjen e paneleve diellore, baterive, dhe pajisjeve të tjera të energjisë në një sistem të integruar.

 5. Siguri dhe Përshtatshmëri: Është dizajnuar për të siguruar një lidhje të qëndrueshme dhe të sigurt të kabllave të energjisë në një sistemi të energjisë.

 6. Instalim i Lehtë: Mund të ketë një dizajn që e bën instalimin dhe lidhjen e kabllave të energjisë të lehtë për instaluesit dhe përdoruesit.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Victron Energy Lynx Power In (M10) është një pjesë e sistemit të paneleve të energjisë së diellit të prodhuar nga kompania Victron Energy. Kjo pjesë specifike është dizajnuar për të lejuar lidhjen e kabllave të energjisë në një sistem të integruar të energjisë, duke përfshirë sistemet e baterive, panelet diellore dhe pajisjet e tjera të energjisë.

  Karakteristikat kryesore të Victron Energy Lynx Power In (M10) mund të përfshijnë:

  1. Lidhja e Energjisë: Përmban terminalin e njohur si "M10", i cili është i përshtatshëm për kabllot e energjisë të caktuara.

  2. Kualitet i Lartë: Si prodhues i njohur në fushën e energjisë së diellit dhe pajisjeve të energjisë, Victron Energy siguron një standard të lartë të cilësisë për produktet e tyre.

  3. Kompatibilitet i Gjerë: Produkti mund të jetë i përshtatshëm për të punuar me një gamë të gjerë pajisjesh të prodhuara nga Victron Energy dhe të tjera kompani të njohura në treg.

  4. Fleksibilitet i Sistemit: Përshtatet për të ndihmuar në lidhjen e paneleve diellore, baterive, dhe pajisjeve të tjera të energjisë në një sistem të integruar.

  5. Siguri dhe Përshtatshmëri: Është dizajnuar për të siguruar një lidhje të qëndrueshme dhe të sigurt të kabllave të energjisë në një sistemi të energjisë.

  6. Instalim i Lehtë: Mund të ketë një dizajn që e bën instalimin dhe lidhjen e kabllave të energjisë të lehtë për instaluesit dhe përdoruesit.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.