Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator Bluesolar MPPT 75 10

Rregullator Bluesolar MPPT 75 10

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🔌 Rregullatori Bluesolar MPPT 75/10 - Maksimizimi i Efikasitetit të Energjisë Fotovoltaike

Bli një rregullator Bluesolar MPPT 75/10 për të përfituar maksimumin nga paneli fotovoltaik në shtëpinë tënde. Kjo pajisje e përparuar MPPT (Maximum Power Point Tracking) siguron një performancë të lartë dhe një konvertim të efektshëm të energjisë për të ruajtur bateritë dhe për të siguruar një furnizim të qëndrueshëm me energji.

🔋 Përfitimet:

 • Maksimizimi i Efikasitetit: PĂ«rdor teknologjinĂ« MPPT pĂ«r tĂ« gjetur pikĂ«n optimale tĂ« fuqisĂ« nga paneli fotovoltaik dhe pĂ«r tĂ« furnizuar energji maksimale pĂ«r bateritĂ« tuaja.
 • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« dhe siguron njĂ« ngarkesĂ« tĂ« pĂ«rshtatshme pĂ«r tĂ« ruajtur shĂ«ndetin dhe jetĂ«n e tyre.
 • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Konfigurimi dhe instalimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ« dhe pajisja Ă«shtĂ« e lehtĂ« pĂ«r t'u pĂ«rdorur.
 • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« sistemet fotovoltai dhe pĂ«r situata off-grid.

🛠️ Merr tani një rregullator Bluesolar MPPT 75/10 për të siguruar një menaxhim të efikas të energjisë fotovoltai për shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🔌 Rregullatori Bluesolar MPPT 75/10 - Maksimizimi i Efikasitetit të Energjisë Fotovoltaike

  Bli një rregullator Bluesolar MPPT 75/10 për të përfituar maksimumin nga paneli fotovoltaik në shtëpinë tënde. Kjo pajisje e përparuar MPPT (Maximum Power Point Tracking) siguron një performancë të lartë dhe një konvertim të efektshëm të energjisë për të ruajtur bateritë dhe për të siguruar një furnizim të qëndrueshëm me energji.

  🔋 Përfitimet:

  • Maksimizimi i Efikasitetit: PĂ«rdor teknologjinĂ« MPPT pĂ«r tĂ« gjetur pikĂ«n optimale tĂ« fuqisĂ« nga paneli fotovoltaik dhe pĂ«r tĂ« furnizuar energji maksimale pĂ«r bateritĂ« tuaja.
  • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« dhe siguron njĂ« ngarkesĂ« tĂ« pĂ«rshtatshme pĂ«r tĂ« ruajtur shĂ«ndetin dhe jetĂ«n e tyre.
  • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Konfigurimi dhe instalimi janĂ« tĂ« thjeshtĂ« dhe pajisja Ă«shtĂ« e lehtĂ« pĂ«r t'u pĂ«rdorur.
  • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: Ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« sistemet fotovoltai dhe pĂ«r situata off-grid.

  🛠️ Merr tani një rregullator Bluesolar MPPT 75/10 për të siguruar një menaxhim të efikas të energjisë fotovoltai për shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.