Skip to product information
1 of 1

PaneleBesi

SKU:

Panel FV 200w

Panel FV 200w

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

🌞 Paneli Fotovoltaik 200 W - Energji nga Dielli për Shtëpinë Tënde

Bli panelin fotovoltai 200 W për të përfituar nga dielli për energji të pastër në shtëpinë tënde. Ky panel ofron një fuqi të mjaftueshme për të ndriçuar ambientet dhe për të ushqyer pajisjet elektrike të domosdoshme.

đź’ˇ PĂ«rfitimet:

 • Energji e qĂ«ndrueshme: Merr energji nga dielli pĂ«r tĂ« reduktuar faturĂ«n e energjisĂ« dhe pĂ«r tĂ« mbrojtur mjedisin.
 • LehtĂ«si nĂ« Instalim: LehtĂ«sisht instalojeni nĂ« çatinĂ« tuaj ose nĂ« vend tĂ« pĂ«rshtatshĂ«m dhe filloni tĂ« pĂ«rfitoni nga dielli.
 • PĂ«r çdo PĂ«rdorues: Ideale pĂ«r shtĂ«pitĂ« private dhe pĂ«r tĂ« gjithĂ« qĂ« duan tĂ« pĂ«rfitojnĂ« nga burimet e rinovueshme.

🛒 Bli tani panelin fotovoltai 200 W dhe filloni të përfitoni nga dielli për energjinë tuaj!

20.84v 

9.59A

148x67x3.5cm

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  🌞 Paneli Fotovoltaik 200 W - Energji nga Dielli për Shtëpinë Tënde

  Bli panelin fotovoltai 200 W për të përfituar nga dielli për energji të pastër në shtëpinë tënde. Ky panel ofron një fuqi të mjaftueshme për të ndriçuar ambientet dhe për të ushqyer pajisjet elektrike të domosdoshme.

  đź’ˇ PĂ«rfitimet:

  • Energji e qĂ«ndrueshme: Merr energji nga dielli pĂ«r tĂ« reduktuar faturĂ«n e energjisĂ« dhe pĂ«r tĂ« mbrojtur mjedisin.
  • LehtĂ«si nĂ« Instalim: LehtĂ«sisht instalojeni nĂ« çatinĂ« tuaj ose nĂ« vend tĂ« pĂ«rshtatshĂ«m dhe filloni tĂ« pĂ«rfitoni nga dielli.
  • PĂ«r çdo PĂ«rdorues: Ideale pĂ«r shtĂ«pitĂ« private dhe pĂ«r tĂ« gjithĂ« qĂ« duan tĂ« pĂ«rfitojnĂ« nga burimet e rinovueshme.

  🛒 Bli tani panelin fotovoltai 200 W dhe filloni të përfitoni nga dielli për energjinë tuaj!

  20.84v 

  9.59A

  148x67x3.5cm

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.