Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Panel Fotovoltaik 100 Wp Fleksibel

Panel Fotovoltaik 100 Wp Fleksibel

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 19,900.00
Sale price Lek 19,900.00 Regular price Lek 25,000.00
Save Lek 5,100.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Panel fleksibel 100 wat. I lehte dhe i pershtateshem per kampera, skafe dhe perdorime offgrid. Duhet patjeter nje rregullator dhe bateri per ta vene ne funksion.

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 19,900.00
  Sale price Lek 19,900.00 Regular price Lek 25,000.00
  Save Lek 5,100.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Panel fleksibel 100 wat. I lehte dhe i pershtateshem per kampera, skafe dhe perdorime offgrid. Duhet patjeter nje rregullator dhe bateri per ta vene ne funksion.

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.