Skip to product information
1 of 1

panelebesi

SKU:

Rregullator 12v/24v 20A v

Rregullator 12v/24v 20A v

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 1.00
Sale price Lek 1.00 Regular price
Save Lek -1.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

 

🔌 Rregullatori 20A 12V/24V - Kontrolli i Efikasitetit të Energjisë Fotovoltaik

Bli një rregullator 20A për të menaxhuar energjinë e mbledhur nga paneli fotovoltaik për shtëpinë tënde. Ky rregullator, i cili është i dizajnuar për të punuar me sisteme 12V ose 24V, siguron një ngarkesë të përshtatshme për bateritë tuaja dhe ndihmon në ruajtjen e tyre.

🔋 Përfitimet:

 • Menaxhimi Efikas: Kontrollon shkallĂ«n e ngarkimit dhe shkarkimit tĂ« baterive pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« performancĂ« tĂ« optimizuar dhe pĂ«r tĂ« zgjatur jetĂ«n e tyre.
 • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« dhe ndĂ«rpret ngarkimin nĂ«se bateria Ă«shtĂ« e rrezikuar pĂ«r tĂ« parandaluar dĂ«mtimet.
 • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi Ă«shtĂ« i thjeshtĂ« dhe konfigurimi Ă«shtĂ« i lehtĂ« pĂ«r t'u kuptuar edhe pĂ«r pĂ«rdoruesit fillestarĂ«.
 • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: PĂ«rshtatet me sistemet fotovoltai 12V ose 24V dhe Ă«shtĂ« ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« shtĂ«pi, kampe, dhe situata off-grid.

🛠️ Merr tani një rregullator 20A 12V/24V për të siguruar një menaxhim të efikas të energjisë fotovoltai për shtëpinë tënde!

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 1.00
  Sale price Lek 1.00 Regular price
  Save Lek -1.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

   

  🔌 Rregullatori 20A 12V/24V - Kontrolli i Efikasitetit të Energjisë Fotovoltaik

  Bli një rregullator 20A për të menaxhuar energjinë e mbledhur nga paneli fotovoltaik për shtëpinë tënde. Ky rregullator, i cili është i dizajnuar për të punuar me sisteme 12V ose 24V, siguron një ngarkesë të përshtatshme për bateritë tuaja dhe ndihmon në ruajtjen e tyre.

  🔋 Përfitimet:

  • Menaxhimi Efikas: Kontrollon shkallĂ«n e ngarkimit dhe shkarkimit tĂ« baterive pĂ«r tĂ« siguruar njĂ« performancĂ« tĂ« optimizuar dhe pĂ«r tĂ« zgjatur jetĂ«n e tyre.
  • Mbrojtja e BaterisĂ«: Monitoron tensionin e baterisĂ« dhe ndĂ«rpret ngarkimin nĂ«se bateria Ă«shtĂ« e rrezikuar pĂ«r tĂ« parandaluar dĂ«mtimet.
  • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalimi Ă«shtĂ« i thjeshtĂ« dhe konfigurimi Ă«shtĂ« i lehtĂ« pĂ«r t'u kuptuar edhe pĂ«r pĂ«rdoruesit fillestarĂ«.
  • Pajisje tĂ« PĂ«rshtatshme: PĂ«rshtatet me sistemet fotovoltai 12V ose 24V dhe Ă«shtĂ« ideale pĂ«r pĂ«rdorim nĂ« shtĂ«pi, kampe, dhe situata off-grid.

  🛠️ Merr tani një rregullator 20A 12V/24V për të siguruar një menaxhim të efikas të energjisë fotovoltai për shtëpinë tënde!

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.