Skip to product information
1 of 3

panelebesi

SKU:

Set Fotovoltaik 13.2 kw per rishitesit ose instalatoret

Set Fotovoltaik 13.2 kw per rishitesit ose instalatoret

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 449,000.00
Sale price Lek 449,000.00 Regular price Lek 699,000.00
Save Lek 250,000.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

30 x Panele fotovoltaike dual glass Trina 440 wp

1 inverter Platinium 13 kw.

120 m kabull dc 6mm

Ky set eshte per te gjithe ata instalator qe duan dhe mund te instalojne vet.

Ne cmim nuk perfshihet asgje tjeter pervec listes se permendur.


Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 449,000.00
  Sale price Lek 449,000.00 Regular price Lek 699,000.00
  Save Lek 250,000.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  30 x Panele fotovoltaike dual glass Trina 440 wp

  1 inverter Platinium 13 kw.

  120 m kabull dc 6mm

  Ky set eshte per te gjithe ata instalator qe duan dhe mund te instalojne vet.

  Ne cmim nuk perfshihet asgje tjeter pervec listes se permendur.


  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.