Skip to product information
1 of 1

Panel Fotovoltaik 455 W Canadian Solar

Panel Fotovoltaik 455 W Canadian Solar

🌞 Paneli Fotovoltaik 455 W Canadian Solar - Energji nga Dielli

Bli panelin fotovoltai 455 W nga Canadian Solar për të përfituar nga dielli për energji të pastër. Ky panel furnizon fuqi të mjaftueshme për shtëpinë tënde dhe është i lehtë për instalim.

💡 PĂ«rfitimet:

  • Energji e PaqĂ«ndrueshme: Merr energji nga dielli pĂ«r tĂ« ulur faturĂ«n e energjisĂ« dhe pĂ«r tĂ« mbrojtur mjedisin.
  • LehtĂ«si nĂ« PĂ«rdorim: Instalojeni nĂ« çatinĂ« tĂ«nde dhe filloni tĂ« pĂ«rfitoni menjĂ«herĂ« nga dielli.
  • PĂ«r çdo PĂ«rdorues: Ideale pĂ«r shtĂ«pitĂ« private dhe pĂ«r tĂ« gjithĂ« qĂ« duan tĂ« pĂ«rfitojnĂ« nga burimet e rinovueshme.

🛒 Bli tani panelin fotovoltai 455 W nga Canadian Solar dhe filloni tĂ« pĂ«rfitoni nga dielli pĂ«r energjinĂ« tuaj!

Dimensionet 2108x1048x40mm

Pesha: 24.9 kg

Eficenca: 20.6

49.3V, 41.1V, 11.02A

Instalime të tjera

Instalime të tjera