Skip to product information
1 of 1

Set Offgrid me Bateri Litium

Set Offgrid me Bateri Litium

1 Panel x 200 watt,

2x Bateri Lithium x 60amp,

Inverter victron multiplus compact 1600w

Ky set vjen me oferte NUK perfshihet montimi. Ne cmim perfshihet vetem pajisjet qe shikoni ne foto. Mund te perdoret per ndricim tv dhe frigorifer te vogel, kamera, kamper.

 

Instalime të tjera

Instalime të tjera