Skip to product information
1 of 4

panelebesi

SKU:

Panele fotovoltaike Trina 440 watt dual glass

Panele fotovoltaike Trina 440 watt dual glass

Okazion

deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

Regular price Lek 15,600.00
Sale price Lek 15,600.00 Regular price Lek 16,900.00
Save Lek 1,300.00 Sold out
TVSH e përfshirë.

Panele fotovoltaike dual glass Trina 440 wp

Panel në madhësi të vogël dhe prodhim të lartë

Zgjidhje universale për bizneset dhe familjet që kanë konsum energjie

Eficenca 22.5%. I rezistueshëm ndaj breshërit, borës dhe erës.

Pesha 21.1 kg. Dimensionet 1134x1762x30mm

 

Datasheet

Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

Mënyra e pagesës

  -

  Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.

  Okazion

  deri më: 31 Maj 2024, 23:59 LT

  Regular price Lek 15,600.00
  Sale price Lek 15,600.00 Regular price Lek 16,900.00
  Save Lek 1,300.00 Sold out
  TVSH e përfshirë.

  Panele fotovoltaike dual glass Trina 440 wp

  Panel në madhësi të vogël dhe prodhim të lartë

  Zgjidhje universale për bizneset dhe familjet që kanë konsum energjie

  Eficenca 22.5%. I rezistueshëm ndaj breshërit, borës dhe erës.

  Pesha 21.1 kg. Dimensionet 1134x1762x30mm

   

  Datasheet

  Ndoshta ju pëlqejnë produktet e poshtëme!

  Mënyra e pagesës

   -

   Pagesa do te kryhet cash kur te sillet malli. Ose me bank para se te niset malli.